Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj11.09.2009, 17:14 (UTC)    
Mesaj konusu: Bir bebeğin günlüğü

1.GÜN: böylesi kötü bi başlangıç beklemiyordum!oha,hırtumu bile kesmişler!meme diye bir şey varmış nerden nasıl bulunur bu yaaa?hayattan daha birinci gün soğutacaklar beni!!!

2.Gün:Meme buldum ama bundan süt gelmiyor!!!emiyorum emiyorum tık yok!süt başka yerde mi? Neyse biraz daha emdim geldi.fazla abanınca meme sahibi kişilik bağırdıNe bağırıyorsun açım ben!!!Çok yalnızım be günlük hayır bir şey diil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından.bak yine aklıma geldi!Hortumu bile kestiler yaaa!uykum geldi yine zzzz!

3.Gün: Memeyi sevdim!bu dünyadaki tek dostlarım bu 2 meme.iyi ki varsınız!

4.Gün:Bugün bir sürü olaylar oldu.gürültü yaptılar başka bir yerlere gittik galiba.memeden ayrılınca bağırıyorum geri geliyor sonra uyuyorum uyanıyorum bi bakıyorum meme yok neyse ama tekrar bağırınca geri geliyor nasılsa!kaka yapmak da zevkliymiş bee eskiden yapamıyordum.

5.Gün: bugün 15 kez kaka yaptım!!!rekorumu geliştirmeliyim!dikkat ettim de her yaptığımda temizliyorlar bunu sevdim!dikkatimi çeken bir nokta da şu ki amma koca kafalıyım be arkadaş!ağır mı ağır tutamıyorum şerefsizim!pat o yana pat bu yana!dikkat etseler bari de çatlakmasak daha ilk günden!

6.Gün: avcuma ne verseler hemen tutuyorum!tik gibi bir şey maalesef fark ettiler.herkes parmağımı veriyor avcuma.mecburen tutuyorum alemin maymunu oldum iyi mi!bu arada ne çok uyuyorum be arkadaş.atamadım şu yorgunluğu daha çok süt içeyim en iyisi!hayırrrr!!!içtikçe de yoruluyorum o da ayrı.nerde o eski günler hortumdan geliyordu ne güzel!şimdi işin yoksa em dur!bak yine aklıma geldi kestiler şerefsizler hortumu yaaaa!!!

7.Gün: bugün solaryuma girdim sarılık mı ne ondanmış yine uykum geldi.

8.Gün: biraz daha iyi hissettim kendimi!daha çok süt içiyorum!kaka yapma işini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf pislensin eziyet olsun!!!ne yapayım ama alt açıkken daha rahat oluyor.

9.Gün:çok fena hıçkırık tutuyor!geçsin diye nefesimi tutayım dedim ama onu da beceremedim!neyse ki süt içince geçiyor!bu süt her derde devaymış!bugün bunu gördüm!

10.Gün: Sütten başka bir şeyler verdiler.var ya yeter artık be tam alışıyordum yine dayadılar başka bir şey!hayret bir şey yaa vitamin miymiş neymiş!bu arada memelerin arasından dün gördüğüm artist gündüzleri piyasada yok.akşamları geliyor sadece hadi bakalım hayırlısı!

11.Gün: al işte başladı yine bir arıza sütten sonra çok feci karnım ağrıyor!böyle gaz gibi bir şey eğilip bükülüyorum binbir şekle giriyorum çıkaracağım diye!sırtımı falan sıvazlayım bari be kardeşim!

12.gün:bütün gün gazdan kıvrandım be arkadaş yaa bela oldu başıma!yaygarayı bastım bende.uyutmadım diktim bunları hazır asker.Sonra bi saldım ki evlere şenlik.akabinde uyudum hemen gerisini hatırlamıyorum.


13.Gün:annemin suratına sçtım!!!tamam utandım biraz da insan bebeğin poposundan öper mi yaaa!ayıp oldu dimi napiiiiim abi yaa!neyse fazla kızmadı herhalde!

14Gün:anneme kırmızı renkli bişiler içiriyolar o zaman süt daha bi randumanlı oluyor sanki.böyle tadı da hoşuma gidiyor.Şu memelere bir rating aleti taksalar da hangisini sevip sevmediğimi söyleyebilsem!

15.Gün: Topuk dan kan alıp duruyolar.metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş! Hayır ondan sonra da süt verince hemen sakinleşiyorum.kızgınlığım geçiyor.ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlar!şu memelere karşı biraz daha dik başlı durabilsem!

16.Gün:Memeleri ne çok sevdiğimi bir kez daha anladım.çok sewiyorum onları!onlardan ayrılınca içimi bi huzursuzluk kaplıyor.en iyisi onlardan uzaklaşdığım anda yaygarayı basayım ben!bugün benden biraz büyük biri geldi yanıma.sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyor hala!sonradan öğrendim kuzenmiş.neyse yazdım kenara intikam alınacak!!!

17.Gün: Etrafı daha net seçer oldum.Ama el ve ayak koordinasyonu hala zayıf!memeyi kavrayabiliyorum ancak birde bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarak emin değilim sallıyorum öyle!zevkli bir şey yüze ve gözlere dikkat etmem lazım ama tırnaklar tehlikeli.diğer yandan annem onları kesmeye çalıştı.ama huysuzluk ettim.etmeseydim daha iyi olacaktı galiba bak çizdik tam gözün altını yine!

18.Gün:elime torbalar taktılar kafaya çarpınca artık acıtmıyor.yara berede yapmıyor.sanırım onlarda beni seviyor iyiliğimi düşünüyorlar aslında hala çıktığım yeri özlüyorum.geri gelme imkanım olmaz mı acaba? İçerde ne güzel hortum vardı bak yine kızdım şimdi kestiler ********* yaaaaaaaaa!!!

19.Gün:Nihayet o adamın eve neden sadece akşamları geldiğini anladım!meğerse bana ve anneme bakmak için gündüz çalışıyormuş!afferin gözüme girdi şimdi bak!!!

20.Gün:Tabii yaaa annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sıksık!ona da ilgi alaka gösterdim.bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına!Meme vardır diye saldırdım ama vermedi.bi ara meme açıkken kıstırdım ama meme olayından randıman alabilmiş değilim.meme yüzeyi baya bi farklı!!!
Mesaj11.09.2009, 17:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylaşım için teşekkürler.. Smile
Mesaj11.09.2009, 17:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:
Paylaşım için teşekkürler.. Smile

______________
Mesaj11.09.2009, 17:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

bişey değil
Mesaj11.09.2009, 18:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

yaramaztv1 yazmış:
bişey değil


Bu paylaşılmıştı.. Yinede Teşekkürler.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu