Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj14.09.2009, 10:08 (UTC)    
Mesaj konusu: Beşiktaşlıların Başlığı

Arkadaşlar bu başlık kiminize saçma gelebilir kiminize de tartışma amaçlı başlık gelebilir. O yüzden lütfen bu başlığa Fenerbahçe'li ve Galatasaraylı arkadaşlar yazmasın!

Başlıkta nasıl bir mesaj olmalı

Arrow diğer takımları aşağılıyacak mesajlar yazılmasın
Arrow Mesajlarda küfür vb. hakaret içeren sözcüklere yer verilmesin

Bunlara uyacak olan bütün BEŞİKTAŞlı arkadaşlar burda takım hakkında görüşlerine yer verebilir!


TMm Wink
______________
Mesaj14.09.2009, 10:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Galatalıların varsa bızım neden olmasın Wink
______________
Mesaj14.09.2009, 10:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şampiyonlar Ligi’nde İlk Sınav

15.09.2009 21:45

Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yer alan Futbol Takımımız, ilk maçında yarın akşam (15 Eylül) İngiliz temsilcisi Manchester United'ı saat 21.45'te BJK İnönü Stadı'nda ağırlayacak.
______________
Mesaj14.09.2009, 10:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mustafa Denizli’nin Açıklaması

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, 3-0 kaybettiğimiz Galatasaray maçından sonra şu açıklamayı yaptı:

"Tahminimizin 4 puan üzerinde bir puan kaybımız var şu anda. Bu akşam oynanan maçın bu skorla bitmesi oynadığımız futbolun karşılığı değildi. Neticede iyi şeyleri yapan da bu takım, hataları yapan da bu takım. İkinci gole kadar rakibimize net pozisyon vermedik. Oyunun bitiş anı bizim için ikinci gol oldu. Önemli olan maçın teorik hazırlığının pratiğe dönüşmesi. Zaman zaman çalıştıklarımızı pratiğe de dönüştürdük. İkinci gole kadar Galatasaray’ın pozisyonu var mı, yok mu belli değil. Beraberliği bulmuş olsaydık maçın sonucunun Galatasaray’ın lehine bitmesi imkansızdı. Tello uzun bir yolculuktan geldi ve Salı gününden beri antrenman yapmıyor. Bu da gayet normal, o yüzden kadroda yoktu.

Manchester United maçına kadar bu maçın psikolojik etkisinden kurtulacağız. Tesislere dönünce bunun çalışmalarına başlayacağız. Derbilerde kaybedince üzüntüsü daha büyük oluyor ama bu maç bizim olumlu taraflarımızı alıp götürmeyecek. Galatasaray’la aramızdaki fark 9 puan gerisinde olmak çok önemli değil, sezon sonuna kadar bu farkı kapatacağız."
______________
Mesaj14.09.2009, 10:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Futbolcularımız’ın Kızılay Gururu

Kızılay Kurumsal İletişim Bölümü tarafından Türk Kızılayı resmi internet sitesi için yapılan röportajlarda, konuya ilişkin görüş belirten Futbolcularımız, bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını söylediler.

Kalecimiz Rüştü Reçber ;

Bunun çok önemli bir adım olduğunu belirterek, ''Türkiye'de bir ilk. Benzer bir çalışmayı dünyada ilk kez Barcelona, UNICEF ile yapmıştı. Sosyal sorumlulukları olan Barcelona ve Beşiktaş takımlarının forması giyen bir futbolcu olmak benim için hem güzel bir tesadüf hem de onur kaynağı'' dedi. Taraftarların arzu ve desteğiyle kulübün böyle bir karar almasının çok anlamlı bir jest olduğunu ve diğer kulüplere de örnek teşkil ettiğini kaydeden Rüştü, ''Böylelikle insanları daha da bilinçlendirebiliriz. Kızılay, ülkemiz için çok önemli, yurt içi ve yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine ilk yardım elini uzatan bir kurumdur. Böylesine bir ilki gerçekleştiren bir kulübün bünyesinde yer almaktan memnuniyet duyuyorum'' diye konuştu.

Nihat: Kızılay Bizim İçin Çok Önemli

İspanya'da Real Sociedad ve Villareal formaları da giyen Nihat Kahveci de Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, ''Kızılay bizim için çok önemli bir kurum. Her sıkıntıda, kötü günde hemen yardıma koşan bir kurum. Herkesin de yardımcı olması ve desteklemesi gerekiyor'' dedi.

Fink: Kızılay ve Kızılhaçlar Tüm İnsanlık İçin Çok Önemli

Aynı zamanda bir hayvan hakları savunucusu olan Alman Futbolcumuz Michael Fink, bu işbirliğinin hem Kızılay hem Beşiktaş için iyi bir tanıtım olduğunu ifade ederek, Kızılay'a destek olmak ve onlar için daha fazla şey yapmak istediklerini söyledi. ''Kızılay ve Kızılhaçlar her ülkede tüm insanlık için çok önemli'' diyen Fink, ''En önemlisi, her ülke Kızılay ve Kızılhaçlar'a ihtiyaç duyabilir. Zengin ya da fakir fark etmez. Bence, Kızılay ve Kızılhaçlar dünyadaki en önemli sivil toplum kuruluşlarındandır'' ifadelerini kullandı.

Holosko: Sponsor Reklamı Görmektense Kızılay’ı Görmeyi Tercih Ederim

Böyle bir desteğin kendisini de gurur verdiğini söyleyen Slovak Futbolcumuz Filip Holosko ise ''Takımımın bir sponsorun reklamı yerine, ülkemdeki Kızılhaç'ın muadili olan Kızılay gibi bir yardım kuruluşunun reklamını almasından dolayı çok memnum oldum. Bildiğim kadarıyla bunu dünyada yapan bir spor kulübü yok. Böylesi bir örgüte destek vermek bana gurur veriyor'' ifadelerini kullandı.
______________
Mesaj14.09.2009, 10:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Manchester United Maçına İtalyan Hakem

Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu ilk maçında 15 Eylül Salı günü Manchester United ile oynayacağımız karşılaşmayı, İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek.

BJK İnönü Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmada, Rizzoli'nin yardımcılıklarını Nicola Nicoletti ve Renato Faverani yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Andrea Gervasoni.
______________
Mesaj14.09.2009, 10:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

mega-ipek yazmış:
Şampiyonlar Ligi’nde İlk Sınav

15.09.2009 21:45

Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yer alan Futbol Takımımız, ilk maçında yarın akşam (15 Eylül) İngiliz temsilcisi Manchester United'ı saat 21.45'te BJK İnönü Stadı'nda ağırlayacak.
ayvayı yedik diyorum bir beşiktaşlı olarak durum çok vahim.Bu durumdayken Glatasaraydan 3 yiyen bir dakım avrupanın hatta dünyanın en iyi takımlarından biri olan Manchester United Karşısında ne yapacak sabırsızlıkla bekliyorum Mr. Green
______________
Sitemizin patentini aldık.İzinsiz bir alıntı tasarımı çalan yada içerimizi alan kişiler kısacası kopyalarımızı yakalarsam ayvayı yediler demektir.

http://g-maxtv.tr.gg/lisans.htm ayrıntılara burdan bakabilirsiniz.
Mesaj14.09.2009, 10:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

g-maxtv yazmış:
mega-ipek yazmış:
Şampiyonlar Ligi’nde İlk Sınav

15.09.2009 21:45

Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yer alan Futbol Takımımız, ilk maçında yarın akşam (15 Eylül) İngiliz temsilcisi Manchester United'ı saat 21.45'te BJK İnönü Stadı'nda ağırlayacak.
ayvayı yedik diyorum bir beşiktaşlı olarak durum çok vahim.Bu durumdayken Glatasaraydan 3 yiyen bir dakım avrupanın hatta dünyanın en iyi takımlarından biri olan Manchester United Karşısında ne yapacak sabırsızlıkla bekliyorum Mr. Green


Galatasaray'ı Bıle Yenemezsek Kıme Yenıcez Be ! Smile
______________
Mesaj14.09.2009, 10:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kara Kartal Avrupa Semalarında

5. kez katıldığı Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçını yarın Manchester United ile oynayacak Siyah Beyazlılarımız, bu mücadeleyle Avrupa kupalarındaki 131. maçına çıkacak.

Daha önce 4 kez mücadele ettiği UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde, gruplarını 2 kez üçüncü, 2 kez de dördüncü sırada tamamlayan Takımımız, ilk 2 sırayı alıp 2. turu henüz göremedi. Kara Kartallarımız, Devler Ligi’nde 4 sezonda yaptığı 24 maçta toplam 7 galibiyet, 2 beraberlik, 15 yenilgi alırken, 19 gol atıp, kalesinde 48 gol gördü. Beşiktaşımız, gruplarda en fazla 7 puana ulaşabildi.

Beşiktaşımız, daha önceki 4 UEFA Şampiyonlar Ligi deneyiminde en başarılı dönemini, Rumen teknik direktör Mircea Lucescu yönetiminde yaşadı. Siyah Beyazlılarımız, 2003-2004 sezonunda Lucescu yönetiminde gruplarda 7 puan topladı. Takımımız, Devler Ligi’nde Galli teknik adam John Benjamin Toshack ve Ertuğrul Sağlam yönetiminde 6'şar, İtalyan Nevio Scala yönetiminde ise 4 puan aldı.

Takımımız, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde en farklı skorlu galibiyetini İspanyol devi Barcelona'ya karşı 3-0'lık skorla aldı. Siyah Beyazlılarımız, 2000-2001 sezonunda İstanbul'daki maçta Barcelona'yı 3-0 yenme başarısını gösterdi. Kara Kartallar, diğer 7 galibiyetinden 2’sini 2, kalan 4'ünü de tek farklı skorlarla kazandı.

İNGİLİZLER’LE 11. KARŞILAŞMA

İstanbul'da İngiltere'nin Manchester United takımıyla karşılaşacak Beşiktaşımız, Avrupa kupalarında İngiliz ekipleriyle 11. kez karşı karşıya gelecek. Avrupa arenasında İngiliz takımlarıyla bugüne dek 10 maçta karşı karşıya gelen Siyah Beyazlılarımız, yaptıkları 10 maçın 2'sini kazanırken, 5 kez yenildi, 3 kez de berabere kaldı. Ağttığımız 6 gole İngilizler 23 golle cevap verdi.

Beşiktaşımız, İngiliz takımları karşısında tarihe geçecek 2 de zafere imza attı. Siyah Beyazlılarımız, 2003-2004 sezonunda deplasmanda Chelsea'yi 2-0 yenerek tüm dünyayı şaşkına çevirirken, 2007-2008 sezonunda ise Liverpool'u İstanbul'da 2-1'le devirmeyi başardı.

AVRUPA’DA 131. MAÇ


Siyah Beyazlılarımız, Manchester United maçıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 131. karşılaşmasına çıkmış olacak. Bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı toplam 130 maçtan 43'ünü kazanıp, 27'sinde berabere kalan Takımımız, 60 müsabakada rakiplerine yenildi.

Avrupa arenasında bugüne dek rakip fileleri toplam 153 kez havalandıran Beşiktaşımız, kalesinde ise 199 gol gördü. Beşiktaş, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 15 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 10 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti. Siyah Beyazlılarımız’ın, haberde değerlendirmeye alınmayan, Avrupa kupalarında hükmen galibiyetleri de bulunuyor. Kara Kartallarımız, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1958-1959 sezonunda Yunanistan'ın Olympiakos, 1986-1987 sezonunda da Kıbrıs Rum Kesimi'nin APOEL takımlarının sahaya çıkmamaları üzerine hükmen galip ilan edilerek, tur atlamıştı.

DOLMABAHÇE’DE GALİBİYETLER

Siyah Beyazlılarımız, aynı zamanda BJK İnönü Stadı’nda, Şampiyonlar Ligi’ndeki 12. sınavını verecek. Devler Ligi’nde oynadığı 11 maçtan 6 galibiyet, 4 mağlubiyet alan Siyah Beyazlılarımız 1 maçta da rakibiyle yenişemedi. Takımımız attığı 12 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü. Avrupa’nın birçok kulübüne BJK İnönü Stadı’nda hüsran yaşatan Siyah Beyazlılarımız taraftarlarımızın önünde Barcelona, Liverpool, Paris Saint Germain, Olympique Marsilya gibi Avrupa'nın devlerini devirmeyi başardı.

EN FARKLI SKORLU GALİBİYETİ SARAYBOSNA'YA KARŞI

Beşiktaşımız, Avrupa kupalarındaki en farklı skorlu galibiyetini Bosna-Hersek takımı Saraybosna karşısında elde etti. Siyah Beyazlılarımız, 2002-2003 sezonunda UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında deplasmanda Bosna-Hersek'in Saraybosna takımını 5-0 yenerek, Avrupa kupaları tarihindeki 130 maç içinde en farklı skorlu galibiyetine imza attı.

[/b]
______________
Mesaj14.09.2009, 10:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Beşiktaş:4 Beyoğlu Yeni Çarşı:1 (U-15 Takımı)

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren U-15 Takımımız, Fulya Tesisleri'ndeki hazırlık maçında Beyoğlu Yeni Çarşı'yı 4-1 mağlup etti.

Mustafa'nın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Ekibimiz karşısında Beyoğlu Yeni Çarşı, ikinci yarının hemen başında skoru eşitledi. Metin'in peş peşe gelen iki golüyle tekrar öne geçen Siyah Beyazlılarımız, Furkan'ın attığı gole mücadeleden 4-1 galibiyetle ayrıldı.
______________
Mesaj14.09.2009, 10:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

A2 Ligi Derbiyle Başlıyor

A2 Takımımız bugün (25 Ağustos) oynayacağı Galatasaray maçıyla A2 Ligi’nde yeni sezonu açacak. BJK İnönü Stadı’ndaki derbi saat 16.30’da başlayacak.

PAF Ligi’nin yerine kurulan A2 Ligi’nde Siyah Beyazlılarımız, Marmara Grubu’ndaki ilk maçında Galatasaray ile BJK İnönü Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Derbi öncesinde internet sitemize konuşan Yardımcı Antrenörümüz Sarp Yiğit, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, “Sezona sıkı çalışmalar yaparak iyi hazırlandık. Galatasaray derbisiyle A2 Ligi’ne başlayacağız. Yeni yıla derbiyle başlayacak olmamız da motivasyonumuzu üst seviyeye çıkardı” diye konuştu.

Siyah Beyazlı futbolcularımızın durumunu değerlendiren Yiğit, “Oyuncularımızın hepsinde hem derbinin, hem de İnönü Stadı’nda taraftarlarımızın karşısına çıkacak olmanın tatlı heyecanı var. Kendilerini motive etmiş durumdalar. Taraftarlarımızın BJK İnönü Stadı’nda bizi ve genç futbolcularımızı Galatasaray derbisinde yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum, taraftarlarımız yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.
______________
Mesaj14.09.2009, 10:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yusuf Şimşek Geleceğin Yıldızlarıyla

Tecrübeli futbolcumuz Yusuf Şimşek, İstanbul'u ziyaret eden ve Fulya Tesisleri'nde turnuvaya katılan BJK Antalya Futbol Okulu öğrencileriyle biraraya geldi.


3 gündür İstanbul'da bulunan Antalya Futbol Okulumuz, Fulya'da yapılan maçlarda sergilediği futbolla göz doldurdu. Tecrübeli futbolcumuz Antalyalı Yusuf Şimşek, bugün öğrencileri ziyaret ederek, onları motive etti.

Çocuklarla birlikte fotoğraf çektiren ve imza dağıtan Yusuf Şimşek, "Hepsiyle gurur duyuyorum" dedi.

Not: Antalya Futbol Okulumuza kayıt yaptırmak için 0533 212 41 00 numaralı telefondan Cenk Doğan ile iletişime geçebilirsiniz.
______________
Mesaj14.09.2009, 10:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sende İmzalarının Arasına Ekle Bize Katıl :

Kod:

[url=http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=127478][img]http://http://img.webme.com/pic/m/mega-ipek/bnr327ak7.jpg[/img][/url]

______________
Mesaj14.09.2009, 10:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

mega-ipek yazmış:
Sende İmzalarının Arasına Ekle Bize Katıl :

Kod:

[url=http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=127478][img]http://http://img.webme.com/pic/m/mega-ipek/bnr327ak7.jpg[/img][/url]


İmzasına Eklemeyen Cincon Lu oLsn !! SmileSmile
______________
Mesaj14.09.2009, 10:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Haydi kontör kazanın

Avea'dan "gole kontör" kampanyası devam ediyor!

Avea'dan gole kontör kampanyası devam ediyor! Holosko atacak, Tabata atacak kontörler cebinize yağacak..

Beşiktaşımız 14 Eylül Salı akşamı Şampiyonlar Ligi'ndeki grubunun ilk maçında İngiliz devi M. United'ağırlıyor.

Bu karşılaşmada takımımızın Futbol Paketleri'ne abone olan Avea aboneleri gol başına 5 dakika / 15 kontör kazanacak. Avea aboneleri, üyesi oldukları futbol paketleri ile takımlarının haftalık fikstür, puan durumu, anında gol bilgilerine ek olarak maçlar öncesinde ilk 11'i, kulüp haberlerini, ilk yarı, ikinci yarı maç sonuçlarını ve toplu sonuçları cep telefonlarında parmaklarının ucunda bulabiliyor. Ayrıca Avea BJK Paketi'ne üye olanlar ek olarak günde 1 adet video haber izleme şansına sahip oluyor. Üstelik 3G hızında, üstelik ücretsiz.

NASIL ABONE OLURUM?

Abone olmak için BJK, yaz 9494'e gönder ve pakete abone ol! Takımının Futbol Paketleri'ne Avea WAP sayfasından yada *100# servisi Bilgi menüsünden de abone olabilirsin.

Ücretlendirme:

Avea Futbol Paketleri'nin haftalık abonelik ücreti 1,25 TL, faturasız hatlar için 12 kontördür. Fiyatlara %18 KDV ve %25 ÖİV dahildir.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu