Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj18.09.2009, 17:55 (UTC)    
Mesaj konusu: Okullar Açılıyor,Uzmanlar Uyarıyor



Okullar açılıyor, çocuklarımızın sağlığına dikkat!
Amerikan Hastanesi uzmanları, çocukları okula başlayacak olan ebeveynleri ve tabii öğretmenlerimizi, okul öncesi ve okul döneminde bekleyen sorunlar konusunda bilgilendirerek uyarıyorlar.

Okul Korkusu
Amerikan Hastanesi Pediatri Bölümü Pedagog Güzide Soyak
Okulların açılma zamanı geldiğinde, okula yeni başlayacak çocukları olan her anne ve baba ilkokul sıralarında karşılaştığı korku ve heyecan karışımı duyguyu hatırlayarak o dönemi adeta yeniden yaşamaktadır. Ev ortamı gibi rahat bir hayattan, kurallarla dolu okul hayatına adım atmaya hazırlanmak, her çocuk için problem teşkil etmektedir. Farklı elbiseler, yeni arkadaşlar, çeşit çeşit defterler, rengârenk kalemler, türlü oyunlar, çocuklar için yeni bir dünyaya adım atmak anlamına gelmektedir.

Çocuklarından önce ebeveynlerinin bu duruma hazır olmaları gerekmektedir. Zira çocukların bu dönemde karşılaşabilecekleri problemleri önceden kestirmek ve bilinçli bir şekilde onlarla baş edebilmenin yollarını aramak önemlidir.
Mesaj18.09.2009, 18:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

türkiye gibi ülkelerde ne öğretmen buna dikkat eder, ne de ebeveyn. sonucunda çocuk kendi bşaına önünü görebilirse ne ala.
______________
Hey maan
Mesaj18.09.2009, 18:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

İşde Bu Yüzden Bende Bu Konuyu Açtımki Çocuklar İle İlgilensin Biraz Aileler Very Happy Laughing
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu