Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj20.09.2009, 19:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Facebook hesabını açık unutan hırsız !

Facebook şaşkını hırsızın güldüren macerası. Facebook'ta saatler geçirenler olduğunu biliyoruz ama şaşkın hırsızın macerası gerçekten inanılmaz.

Facebook pek çok konuda bize yardımcı oluyor. Eski arkadaşlarımızı bulmamızı sağlıyor, yeni arkadaşlar edinmemize yardımcı oluyor, bütün boş vaktimizi arkadaşlarımızın gönderdiği videoları seyrederek harcamamıza teşvik ediyor. Ama Facebook'un tüm faydalarının bunlarla sınırlı olduğunu düşünmemek gerek. Facebook aynı zamanda suçla da savaşıyor! Belki Süpermen veya Örümcek Adam ile aynı yöntemlerle değil ama yine de en azından saf hırsızların yakalanmasında payı var.

Geçtiğimiz günlerde ABD'de bir eve soygun amacıyla giren hırsız, yükte hafif pahada ağır her şeyi toplayıp suç mahalini terk etti. Üstelik geride parmak izi veya benzeri bir ipucu bırakmadığından da emindi. Fakat unuttuğu bir şey vardı. Ev sahibinin bilgisayarında açmış olduğu Facebook hesabı! Olay yeri inceleme ekipleri gerçekten de parmak izi benzeri bir delil bulamadılar ama Facebook'taki açık kullanıcı hesabını kullanarak hırsız hakkında bilmek istediklerinden bile fazlasını öğrenmiş bulundular. Hırsızın bundan sonra kolay kolay Facebook'a giriş yapabileceğini sanmıyoruz..
Mesaj20.09.2009, 19:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Puhahaha Very Happy Süpermiş Very HappyD
______________
> Web sitenizi radyomuzdan anons yaparak tanıtmamızı istermisin? > Üstelik tamamen ücretsiz! Tıkla > http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=132612
> Türkçemiz ile ilgili kendi yazdığım makaleyi okumak ister misin? Tıkla > http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?p=639445#639445
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu