Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj21.09.2009, 17:51 (UTC)    
Mesaj konusu: tablolama ve sayfa linki

merhabalar,
sitemde arsivlem yapmam gerekiyor. arsiv butonuna basinca tablo acliyor. o tablo icinde sene butonuna basilinca alt bir sayfa acilmasini istyorum. programimiz bunu yapmaya imkan veriyormu ? veriyorsa nasil ? ayrica arsive basinca menude alt dizinlerin acilmasini isteiyorum direk syfasi acilsin ve o ailan sayfa icindeki tablodan gerekn butonlara basarak yine alt sayfalar basilsin istiyorum.

www.soccerplus.tr.gg umarim sorunun anlasilmistir.
Mesaj21.09.2009, 19:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yapılabilir Sen Tablo İstiyorsun ve tablolar içinde linkler linkler Yeni Sayfalarda Açılıyor ve o ailan sayfa icindeki tablodan gerekn butonlara basarak yine alt sayfalar açılabilir bunları resimlerle veya Yeni Pençerede Açma Koduyla Yapabilirsiniz
______________

Mesaj21.09.2009, 20:17 (UTC)    
Mesaj konusu: tesekkur

oncelikle ikinci kez actiimin farkinda olamadim arkadaslar acemilik iste ozur.
ilgine saol kardes. iste ben de onu soruyorum . bunu nasilyapabilirim. siteme bir bakabilirsen orada arsive bsinca alta dogru butonlar da acilsin istemiyorum. program icinde heryeri taradim ama yapmak istediimi yapabilecegim yeri bulamadim.
arsiv sayfasinda acilan yerdeki tabloda bulunan mesela 2006 ya basinca 2006 sayfasi acilsin ve orada da yine tablo olacak , aylar olacak.
tablolamayi ve kopru olusturmayi yapilabiliyor ama sayfa altindan sayfa olayini bulamadim.
yardim ederseniz sevinirim.
Mesaj22.09.2009, 19:57 (UTC)    
Mesaj konusu: nASIL

anlamadım
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu