Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.09.2009, 14:55 (UTC)    
Mesaj konusu: moderatörlere dair

foruma bi göz gezdirildiğinde pek çok başlığın kilitlendiğini,pekçok kullanıcının banlandığını görüyoruz.moderatörler son zamanlarda biraz ölçüyü kaçırmış gibi gözüküyorlar.bence böyle konularda uyarı mekanizması gelebilir.hemen banlamak yerine ikaz edip devamı halinde banlayabilirler.belki bu başlıkta kilitlenecek ama iyi niyetli olarak görüşlerimi belirttim.mesela şu başlığı okduğum zaman ürperdim.

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=112189

kullanıcıya cinayet zanlısı gibi muamele ediliyor.nihayet burası bir forum.kullanıcılara biraz daha anlayışlı olunması gerekiyor.yoksa bedava sitemi kapatın gitsin.moderatörler buranın efendileri değiller.eğlence amaçlı burada takılıyoruz.kullanıcılar giderse yanlış başlıklar açılmaz ama 7-8 moderatör tek başlarına forumun tadı çıkmaz.özellikle cunobag yukarıdaki link için bi açıklama yapsın.nasıl bir suç işlendide öyle bir başlık açtı kendisi.
Mesaj26.09.2009, 15:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Forumu böyle görmek üzüyor beni..! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
______________
Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...


Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj26.09.2009, 15:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben cunobag hocamdan yanayım çünkü daha önce çok iyi olan b-s yi biz kullanıcılar bu hale getirdik hocamız her seferinde burası teknik destek amaçlı açılan bir forum sitesi olduğunu dile getirmişti...
@afilliyanlizlik

Teknik bir forum olduğumuzu,bu forumun amacının sohbet vs gırgır şamata olmadığını,sistemimizden alınacak tr.gg uzantılı siteler hakkında teknik yardım alınabilecek merciinin bu forum olduğunu defalarca dile getirdim.
@cunobag
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu