Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj02.10.2009, 16:46 (UTC)    
Mesaj konusu: Deniz Banktan Tarıma Dev Destek

Denizbank'dan tarıma dev destek

DenizBank, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile yaptığı işbirliği çerçevesinde, Türkiye'deki küçük tarımsal işletmelere kullandırılmak üzere 20 milyon avro tutarında uzun vadeli kredi sağlayacak.
Denizbank'dan tarıma dev destek

DenizBank ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) arasında, küçük tarımsal işletmelerin finansmanına yönelik 20 milyon avroluk kredi anlaşması imzalandı.

İmza töreninde konuşan DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, bu işbirliği ile Türkiye'deki mikro ve küçük ölçekli tarımsal işletmeler için kredi desteği sunularak tarım sektörüne yönelik özel girişimlerin gelişmesinin destekleneceğini söyledi.

Türk bankalarına yönelik ilk işlemini DenizBank ile gerçekleştiren EBRD Başkan Yardımcısı Varel Freeman ise, mikro ve küçük ölçekli işletmelerin Türk ekonomisinde önemli bir yer tuttuğunu söyledi.

İmzalanan anlaşma çerçevesinde DenizBank, 20 milyon avro tutarındaki krediyi Türkiye'deki küçük tarımsal üreticilerin 100 bin avroya kadar olan finansman ihtiyaçlarını karşılamak için kullandıracak.

AA
______________

Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu