Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.11.2009, 11:20 (UTC)    
Mesaj konusu: izlenmesiyasaktir.tr.gg Duyuru!

izlenmesiyasaktir.tr.gg , biliyorsunuz ki izlenmesi yasaktır adlı grubun yaptığı skeçleri yayınlıyor.Bu nedenle izlenmesiyasaktir.com 'daki videoları almış bulunmaktayız ve hatta tasarımı bile izlenmesiyasaktir.com 'dan aldık.Bu nedenle birçok mail geldi. Bu site çalıntı diye.Bizde bu nedenle bir yazı yayınlamak istedik.

İzlenmesiyasaktir.tr.gg 'deki tasarım ve videolar , izlenmesiyasaktir.com 'dan izinle alınmıştır.Site admini olan ve Skeçlerin yönetmeni olan Karahan Göksu ile irtibata geçip böyle bir site yapılmıştır.Kısaca olayı şöyle açıklıyayım:

BEN: Belki duymuşsunuzdur bedava-sitem.com'u bu siteden tr.gg uzantılı site kurabiliyorsunuz.. bende sizin sitenizdeki videoları izlenmesiyasaktir.tr.gg diye site açıp yayınlamak istiyorum. Hem tr.gg üyeleri çok fazla olduğu için belkide videolarınız izlenme sayısını arttırmada yardımcı oluruz.. Ne dersiniz?

KARAHAN GÖKSU: şimdi ilk öncelikle böyle birşey düşünüp yapmak istemen güzel birşey. Ama Tabi biliyosun ki izlenmesiyasaktır programın tüm hakları saklıdır. İzinden kasıt yanı Sadece sana hanı videolarımzı paylaşma hakkı verip tasarladıgın siteye koyup, asıl resmi sitenin bizim oldugunu gösterirsen yapabilirsın.

Sen eger yaparsan böyle bir site biz sana destek olur ve sureklı irtibat halınde olup gerekli bilgileride aktarırız.. tamam mı kardeşim ne dersın?

BEN: Tamam oldu bu iş..

BİR KAÇ GÜN SONRA...

BEN: Karahan abi , siteyi bitirdim bakabilirsin.. www.izlenmesiyasaktir.tr.gg.. sizin www.izlenmesiyasaktir.com 'un herşeyi ile aynı..

KARAHAN GÖKSU: Helal olsun kardeşim.. Artık senle irtibat halinde olup gerekli bilgileri veririm. Hemde izlenmesiyasaktir.com 'da siteni yayınlıcam ancak skeç hazırladığım için siteye girmeye vaktim olmuyor. Ama yeni skecleri siteye ekliyeceğim zaman siteni yayınlıyacağım..İlgin için teşekkürler..

BEN: Asıl ben teşekkür ederim..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

HERALDE YUKARIDAKİ KONUŞMAYI OKUYUP ANLAMIŞSINIZDIR..
Mesaj01.11.2009, 11:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Süper skeçler var.Başarılar...
Mesaj01.11.2009, 11:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkürler..
Mesaj01.11.2009, 13:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

BaşarıLar.. Wink
______________
balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. Smile
Mesaj01.11.2009, 15:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

sağolasın..
Mesaj01.11.2009, 16:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

HADİ HAYIRLI OLSUN BEKAME:)İNŞ. GÜSEL OLUR KARDEŞİM
______________

Mesaj03.11.2009, 16:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

saolasın.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu