Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj20.11.2009, 16:24 (UTC)    
Mesaj konusu: ALLAH BELANIZI VERSİN

tüh size kanı bozuklar, sütü bozuklar. bu mu reklam dediğiniz. Allah belanızı versin dini bir site üstünde nasıl ilişkiye girilir yazılı reklam. domuz gribi çarpsın sizi emi. o yöneticilik yaptığını söyleyen türk asıllı kanı bozuklara yazıyorum.. çoluğunu çocuğunuz yok mu sizin. yazıklar olsun bir paralık ettiniz emeklerimizi.
Mesaj20.11.2009, 17:35 (UTC)    
Mesaj konusu: D

Bunu çoğu kullanıcı uygun görmüyor
Mesaj20.11.2009, 18:09 (UTC)    
Mesaj konusu: haklısınız...

gerçekten haklısınız ama sonuçta o reklamın sahibide para kazanıyor ama evet hiç kimse sitesinde pornografik reklam istemez doğrusu...
Mesaj20.11.2009, 22:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

para kazanıyor doğru ama insan düzgün para kazanmalı örnek nasıl ilişkiye girilir reklamları var insan bilmiyormu nasıl giriceğini töbe töbe Very Happy Böyle Saçma Ve Gereksiz Reklamların Kaldırılmasını İstiyorum (istiyoruz)
______________
SeLLoMeLLo Sitesi Ne Bu Deme Gir Bak Gör xD
Mesaj21.11.2009, 08:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar, gerçekten bu sefer çok olmaya başladılar. Sitemi gezip verdiğim emeğe bakar mısınız ! Benim nedenimle insanlar gelipte o reklamı görüyorsa ve bu sitenin bana getirdikleri götürdüklerinin yanında devede kulak gibi kalıyorsa bunu çok önemsemem. Altdomain olan bir siteden de bu beklenir bir şeydi, fakat baştan çok fazla güven vermeleri resmen kalleşlik oldu. Hukuk konusunda tanıdıklarıma danıştım; bu konuda biz haklıyız ve istersek youtube gibi bir kapatma mümkün. Sadece bu değil, bu güne kadar forumda fikir, düşünce,...vs açıklamada bulunup bu nedenle sitesi kapananlara ve reklamlardan dolayı sitesini kapatmak isteyenlere BS tazminat ödemek zorunda. Bu yasalarımızda mevcut. Son olarak BS' ye reklam konusunda düzenleme yapması gerekiyor.
Mesaj21.11.2009, 08:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
10. Yargılamaya Yetkili Mahkemeler

Eğer müşteriler, bir girişimci, bir kamu hukuku tüzel kişisi ya da kamu özel şirketiyse, müşteri ve webme GmbH arasında sözleşmesel ilişkiden kaynaklanan herhangi bir anlaşmazlık olursa, davalar, webme GmbH’nın merkezinin bulunduğu yerdeki Adliye mahkemelerinde açılır.

webme GmbH, ayrıca, müşterinin ikametgahında dava açmaya da yetkilidir. Bu sözleşme, yalnızca Federal Almanya Cumhuriyeti Hukukuna tabidir.


Bu konuyu avukata danıştım, avukatın açıklaması : "Bu sözleşme maddesi sizi yanıltmasın. Ortada emek veren kullanıcılar ise ve kullanıcılar T.C vatandaşı ise; Türk milletini dünyanın her türlü hukuksuzluğundan soyutlayan Türk Adaleti, sizin safrettiğiniz emekleri gözetecektir. Onların işlemiş olduğu kişisel bir suç yok, hüküm giyme olmaz fakat burada sizin hakkınız onların sözleşme maddeleri ne olursa olsun korunacaktır. Mesela sözleşme maddeleri değişmiş dahi olsa sizin "Emeklerimi feda ediyorum" tarzı sözleşmeyi onaylasanız bile bu yok sayılmaktadır. Eğer birileri sizin emeklerinizle para kazanıyorsa bunun vergisini Türkiye'ye (avukat bunun örneğini verdi : Adsense Amerika'ya vergi ödemektedir bu nedenle dava açıldı ve artık Türkiye'ye vergi ödemektedir.) eğer yine emeklerinizi kullanarak para kazanıyorsa sizlerin bu reklamlar konusunda söz hakkına sahip olmanız gerektiğini biliyor ve uyuluyor olmalıdır. Eğer siz sivil mahkemede emeklerinizin boşa gittiğini, hiçe sayıldığını belirtecek olursanız, en kötü ihtimal ile dahi Türktelekominikasyon Müdürlüğü'nce site bu durumu düzeltemeyeceği için (bu durumu düzeltememesinin nedeni ortada suç nedeni olan bir içeriğin (resim, yazı,...) olmaması ve manevi olarak rahatsız olma nedeni olmasıdır) süresiz olarak kapatılabilmektedir. Dava sitenin sunucusunun bulunduğu yere açılmak zorunda değil, normal olarak Türkiye'de halledilir. Size tavsiyem hemen hukuk konusunda harekete geçmeyin. Öncelikle sitenin yöneticileri ile irtibat kurun, reklamları tekrar yayınlamayacağı konusunda söz alın, eğer tekrar yaparlarsa avukatlığınızı yaparım."
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu