Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj05.12.2009, 21:32 (UTC)    
Mesaj konusu: Site adresine tarih eklemek

Merhaba arkadaşlar site adresime tarih eklemek istiyorum tr.gg de olmayabilir ama ben kendi hostum da kullancam yani scriptini vaya nasıl eklendıgını bilen var mı ?
siteye girerken böyle görünecek demek istedigim bu
http://www.ooop08.com/2009/10/25/index.html
Mesaj05.12.2009, 21:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu bölüm tr.gg ( Bedava-sitem ) için açılmış ve Bedava-sitem kullanıcılarının yardım alıp verdiği bölüm olduğu için bir Ücretli veya diğer servisler için sorulan sorular cevaplanmaz..
Mesaj05.12.2009, 22:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşım gördügün gibi sitemiz var burada
tr.gg ye alan adı yönlendıremezmıyız sonu com olunca baska sıte grubunamı gırıyo biliyosan yardım edersın bilmiyosan konuyu dagıtma
Mesaj05.12.2009, 22:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Site adresine tarih eklemek

Altını çizdiğim ve siyahla gösterdiğim yerler ne oluyor? Kendi hostun varsa Bedava-sitem'den yönlendirmene gerek olmaz.. Host Bedava-sitem'dir zaten.. Ama bir domainin varsa örneğin: ooop.com diye.. O domaini Bedava-sitem'de ki sitenizde kullanabilirsiniz.. Ama mesela opp.com/Ana-sayfa.htm linki olmaz.. Sitenizdeki butonları tr.gg sitenizin adreslerine yönlendirmelisiniz..

ooop08 yazmış:
Merhaba arkadaşlar site adresime tarih eklemek istiyorum tr.gg de olmayabilir ama ben kendi [b]hostum da kullancam yani scriptini vaya nasıl eklendıgını bilen var mı ?
[/b]


Yeterli oldu mu?
Yeterli olmadıysa veya ya ben yanlış anladım, ya siz yanlış anlattıysanız affola.. Tam olarak, açık şekilde anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu