Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj23.12.2009, 16:25 (UTC)    
Mesaj konusu: 80'lik Nine Sevgilisine Kaçtı

23 Aralık 2009 / 13:00
Konya'nın Seydişehir ilçesinde emekli maaşı kuyruğunda tanıştığı adama aşık olan 80 yaşındaki kadın, evden kaçarak sevdiği adamın evine yerleşti.




Durumu öğrenen oğlu ise kalp krizi geçirdi.

Seydişehir ilçesi Kavak köyünde ikamet eden 80 yaşında 3 çocuk annesi Gülsüm Arslan, ölen kocasından kalan emekli maaşını almak için banka önünde girdiği kuyrukta Kazım Yıldız ile tanıştı. Bir süre görüşmeye devam eden çiftin ilişkisi bir süre sonra aşka dönüştü. 10 Aralık günü evden hastaneye çıkıyorum diye ayrılan Gülsüm Arslan, akşam olduğu halde eve dönmeyince ailesi Gülsüm Arslan'ı aramaya başladı.

Torunu Mahmut Arslan, hastaneye giderek görevli personele ninesinin fotoğrafını göstererek hastaneye gelip gelmediğini sordu. Ninesinin hastaneye hiç gelmediğini öğrenen ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Ninesinin tansiyon ve kalp hastası olduğu için çok endişelendiklerini belirten torunu Mahmut Arslan, "Babaannem tansiyon hastası ve yaşlı. Acaba bir yerlerde düştü kaldı mı diye endişelendik.

Bunun üzerine hastaneye giderek babaanneme baktık. Orada da bulamayınca bütün eşe dosta sorduk. Hiçbir netice alamadık. 3 gün boyunca bu şekilde aramalarımız devam etti. Olayın ardından 3 gün sonra jandarma ekiplerine haber verdik. Bu arada 2 ay önce Akçalar kasabasından Kazım Yıldız'ın babaannemi istettiğini öğrendim.

Jandarmaya haber vererek Akçalar kasabasında oturan Kazım Yıldız'ın evine gittik ve babaannemin orada olduğunu gördük. Jandarma ekipleri sorduğunda babaannemin kendi rızası ile Kazım Yıldız'ın evine geldiği ve onunla evlenmek istediğini öğrendim" dedi.

OĞLU KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Durumu öğrenir öğrenmez eve gelerek ailesine durumu anlattığını ifade eden Mahmut Arslan, "Bunu duyar duymaz eve giderek amcam ve halama durumu bildirdim. Marmaris'te oturan amcam Ahmet Arslan annesinin kocaya kaçtığını öğrenince kalp krizi geçirdi. Halam Hatice Üzümcü ise perişan halde. Babaannemi bulduktan 4 gün sonra yanlarına giderek resmi nikahlarının kıyılmasını istedim. Kazım Yıldız ise babaanneme nikahı yılbaşından önce kıyacağını söyledi. Olan olmuş yapacak bir şeyimiz yok. Bu saatten sonra nikahlarının kıyılarak mutlu mesut olmalarını diliyoruz" şeklinde konuştu.
______________
2010 Örnek Site Yarışmasında Dereceye Giren tr.gg sitemiz
Siteyi Görmek için hemen linke tıkla ==> http://antalya-gezgini.tr.gg/
Mesaj23.12.2009, 16:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

... Bu nene xD


Dediklerinize dikkat edin.
Düzenlendi.

@benimsitem1993

______________
Upsss... xD


En son cincocuk tarafından 23.12.2009 17:11:52 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj23.12.2009, 16:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

cincocuk yazmış:
......... Bu nene xD


Lütfen Forumda Kullandığınız Sözcüklere Dikkat Ediniz.
Mesaj23.12.2009, 17:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ne Varki O Kelimede
Nası Olsa kelimeyi açıklamıyorum xD
______________
Upsss... xD
Mesaj23.12.2009, 17:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Açıklamadın iyiki Anlamadık Bizde Smile

İşte Aşkın Yaşı Yok derler Bu En büyük kanıtı Laughing
Mesaj23.12.2009, 17:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

helal be nineye
______________
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu