Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj29.12.2009, 11:04 (UTC)    
Mesaj konusu: 8 yerli teknik adam Milli takımı istiyor.

8 yerli teknik adam Milli takımı istiyor.





Futbol ve voleybolda A milli takımların hoca problemi sürüyor. Terim'in istifasıyla teknik direktörsüz kalan milliler, yeni patron için adeta papatya falı açıyor. Filede ise çifte sorun yaşanıyor.
Türkiye sporda son dönemlerin en büyük krizi ile karşı karşıya. Pekin Olimpiyatları sonrasında yeniden yapılanmaya giden ve özellikle amatör branşlarda hedef büyüten Türkiye, milli takımlar düzeyinde iyi bir çalıştırıcı bulmakta zorlanıyor. Ülkemizin en önemli branşları olan futbol ve voleybolda takımların teknik kadroları şu günlerde boş duruyor.

Futbolda 2010 Dünya Kupası finallerine gidemeyen A Milli Takım'da, teknik direktörlük koltuğu için henüz net bir aday belirlenmiş değil. Fatih Terim'in istifasının ardından yerli mi yoksa yabancı hoca mı gelmeli, sorusu sık sık gündeme gelirken Futbol Federasyonu ise adeta bu konuda ser verip sır vermiyor. Hoca problemini yeni yılın ilk haftalarında çözmek isteyen Federasyon Başkanı Mahmut Özgener ve ekibinin listesinde Guus Hiddink, Jürgen Klinsmann, Bernd Schuster ile Giovanni Trapattoni gibi yabancı hocaların bulunduğu tahmin ediliyor. Buna karşılık Turkcell Süper Lig'de görev yapan veya boşta olan birçok yerli çalıştırıcı Ay-Yıldızlı ekibi çalıştırmanın hayallerini kuruyor. Başta Yılmaz Vural olmak üzere Ersun Yanal, Ertuğrul Sağlam, Tolunay Kafkas, Abdullah Avcı, Bülent Uygun, Hikmet Karaman ve Rıdvan Dilmen de Milli Takım'ın patronu olmaya aday görünüyor.



ORG-TR
______________


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu