Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj12.02.2010, 21:22 (UTC)    
Mesaj konusu: Agos gazetesi hacklendi!

http://www.timeturk.com/images/news/120220101153473353253_2.jpg
Agos gazetesinin sitesi bir hacker grubu tarafından hacklendi!!
Bu sabah saatlerinde Twitter'a düşen habere göre, Agos gazetesi resmi internet sitesi http://agos.com.tr kendilerini Ak Hacker's olarak tanıtan bir grup tarafından hacklendi. Hackledikleri sayfada mevcut iktidarı savunan grup, gazeteye yayınlarını kendi istekleri doğrultusunda değiştirmedikleri sürece yeni Ogün Samast ve Hrantların olacağı tehdidinde bulundu.

Bu arada, her üç sitenin de düzeltilmeye çalışıldığı, bu nedenle de şu an bu sitelere ulaşımın olmadığı öğrenildi.

İşte hackerlerın siteye bıraktıkları yazının tam metni:

Ogün Samast'a Selam Olsun.
Ve aleykum esselam

ya seversiniz ya terkedersiniz, yada hırant haini gibi ölüp gidersiniz, siz sizsiniz kendinizi biz kadar bilirsiniz hakettiklerinizi yaşadınız ve böylede devam edeceksiniz, sitenizde bulundurulmayan Türk bayrağı Türkiye Cumhuriyeti Adına Yapılan bu eylemimiz daha geniş ve mevcut iktidar karşıtlarına karşın zehir gibi dağılacak ve bu yöndeki herkez bundan etkilenecektir. eğer yazılarınızı sözlerinizi eylemlerinizi bizim isteğimiz doğrultusunda düzeltmezseniz yeni ogün samast'lar yeni hırant dinkler mevcut olacaktır. akıllı olmak sizin için en büyük cehalettir ve sizin için Türklüğünden vazgeçen o hainlerinde bir gün bu ülkeden sınır dışı edileceği gibi elbet topunuzdan Türkiye Mevcut İktidar sayesinde temizlenecek ve bütün karalama kumpanyaları artık başarısız ve sonuçsuz kalacaktır artık;
OYUN BİTTİ !

Biz Kimmiyiz ?

Nefret Chirkef Müco Bond Bey
Hatırladınız mı ?
Ak Hacker's

Kaynak:Haber Merkezi / TIMETURK
Mesaj12.02.2010, 21:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Allah Razı Olsun Onlardan
site halen kapalı yazıda bu

Biz ki ustasıyız vatan sevmenin..
Bizi kimse yanlış anlamasın. Sebebi ne olursa olsun hiçbir cinayet savunulamaz. Öyle ya da böyle suçunu çekmesi adaletin yerini bulması gerekir. Öyle oldu da zaten. Ama bir Cem Garipoğlu bu ülke de çağ açıp çağ kapatabiliyorsa , bir Mehmet Ali Ağca bugün gündemi belirleyebiliyorsa , eminim biraz da bizim de bi gündem hakkımız vardır Smile Belirttiğimiz gibi biz öldürmekten yana değiliz. Ancak Hrant Dink öldürüldü diye de ermeni olacak değiliz. Türk doğduk Türk olarak öleceğiz O sokaklara dökülüp " Hepimiz Ermeniyiz " diye bağıranlar , açsın bir " Ermeni - Türk " tarihini okusunlar. Hiçbir siyasi parti taraftarlığımız veya çeşitli kurumlarla bir bağımız yoktur. Ermeni ölünce ermeni olanlar Bülent Ersoy ölünce ne yapacaklar ?

Hepimiz Türk'üz ..

Biz Kimmiyiz ?

Nefret | Çirkef | Müco | Bond Bey

Hrant'ın ailesine Allah'tan sabır dileriz.
______________
Mesaj13.02.2010, 15:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

Turk Bilisim Gucleri Grup...

Şimdi birşeylere açıklık getirelim... Geçenlerde gerçekleştirilen saldırı ile alakamız olmamakda. Biz sadece bu zayıf sistemin güvenliğini sağlamak için uğraşmakdayız. Amacımız çirkin laflar etmek, aşağılamak, tehdit savurmak değildir. "Ogün S." konusuna hiç değinmeyeceğiz değerli arkadaşlar. Sadece şunu bilin ki "soykırım !" palavrasını bize kabul ettiremezsizniz. Biz Kemalist gencler oldugumuz sürece bu ülkeye kimse iftira atamaz kimse toprağına el süremez ! Yaşasın Ermenisiyle, Kürdüyle, Çerkeziyle, Lazıyla ve nicesiyle bir olmuş dev TURKİYE Cumhuriyeti.
Ne mutlu Turk'üm diyene !".
Bgh7 - m3rc - 187 - TheNeSa - SnizitH - CarpeD

Not: Sizinle iletişime geçip sistemin güvenliği için yapmanız gerekenleri aktaracağız, bu konusa şüpheniz olmasın.


Siteye bak her gelen geçen HACKLİYOR!


Buda bugün ki baktığımda çıkan yazı. Mynet'e yönlendirmişler.
______________
balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. Smile
Mesaj13.02.2010, 17:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bunu "Hepimiz Ermeniyiz" diyen hainlere göstermek gerek Wink
______________
.fear{display:none;}
Mesaj13.02.2010, 19:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir önceki günde gece tam 00.00'da kanald.com.tr ve startv.com.tr hacklenmişti.. kanald bir saat içinde kurtardı kendini fakat startv.com.tr bir gün boyunca hacklenmiş olarak kalmıştı..
______________


http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=140389&highlight=
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu