Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj28.02.2010, 21:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Andlog | Yazılarınızı Yayınlayın !

andlog.com/

Andlog yeni bir girişim. Evet benzerleri çok var, en büyükleri de blogspot, wordpress.com ve Türkiye’den blogcu.com. Fakat alternatif olmak adına ve kirlenmiş, yozlaşmış kopya içerikleri barındırmamak adına çıktığımız bu yolda biraz daha farklı olma peşindeyiz.
Öncelikle, andlog herkese ücretsiz blog hizmeti veren bir servis. Kayıt olduktan sonra 3 adet blog açma hakkına sahip oluyorsunuz. Dilerseniz hiç blog açmayabilirsiniz de. Diğer kullanıcıları arkadaş olarak ekleme, detaylı profil bilgileri, mesajlaşma, diğer kullanıcıların duvarına yazma vs.. gibi özellikleri var ve gelişmeye devam ediyor. Gelişmeye devam ediyor çünkü arkasında açık kaynağın, özgür yazılımın gücü var. Andlog, Wordpress Mu ve Buddypress ikilisinin sağladığı tüm olanaklardan yararlanıyor. Wordpress için geliştirilmiş tüm temaları kullanma imkanına da sahip olduğundan tema konusunda oldukça zengin bir liste sunmayı planlıyoruz. Artık zaman geçirmeden ve isminiz kapılmadan birbirinden güzel, kaliteli temalardan birini seçerek yazmaya ve fotoğraflarınızı yüklemeye başlayabilirsiniz.

Blog isimleriniz kullanıcı adınızdan bağımsız olabiliyor ve jenerik isimlerden birine sahip olmak için acele etmenizi öneririm. Andlog için söyleyebileceğim başka birşey de yakında açıklayacağımız bir anlaşma olabilir. Şu an için bundan bahsetmek erken ama bir reklam firması ile anlaşma aşamasındayız. Böylelikle tüm blog yazarları yazılarından para kazanabilecek ve google adsense mahkumu olmaktan kurtulacaklar. Ayrıca google aramaları ile de oldukça iyi anlaştığını söylemeden geçmeyelim..

Kısaca andlog kendine blog açmak isteyen, yazmak, paylaşmak isteyenler için oluşturulmuş bir servistir. Umarım hizmeti ve kalitesi üyeleriyle birlikte artar..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu