Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj27.02.2010, 03:55 (UTC)    
Mesaj konusu: LCD MONİTÖR hakkında yardım lütfen

Arkadaşlar bende LG marka 17 inc lcd monitör vardı onu sattım bi dostuma kendimede 2. el 19 inc philips(190wv) marka lcd monitör aldım fakat ekranda internet sitelerini aşağı yukarı kaydırırken pırpırlanma oluyor çok rahatsız etti beni ne yapdıysam düzelmedi yardımlarınızı bekliyorum . Şimdiden teşekkürler
______________
Mesaj27.04.2010, 10:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Monitör'ün Arkasındaki Kabloların Oynamısıyla'da Olabilir.
Yada Monitör'ün arkasındaki koblonun içindeki teller zarar görmüs olabilir.
Mesaj20.05.2010, 17:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

sorununu tam anlayamadım ama görüntüdeki bozukluk ekran kartından da kaynaklanabilir bi ara bende sorun olmuştu ekran kartı değiştim sorun kalmadı
Mesaj13.09.2010, 11:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

götür bilgisayarcıya yapsın o
______________
Mesaj13.09.2010, 11:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

wwe-smackdown11 yazmış:
götür bilgisayarcıya yapsın o


Herşeyi bilgisayarcıya götürürsek Very Happy...................

Kardeş ekran kesik kesik iniyorsa aşağıya, ekran kartı drvieri yüklü değildir. Örneğin bir pencereyi tıklayıp sağ sola sürüklerkende yaşayabilirsin bu sorunu, ekran kartı driverini yükle, olmazsa biraz uğraş.. bilgisayarcı en son iş olsun herzaman.

______________
Hmm.
Mesaj25.01.2011, 22:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Sorunla İLgili

Arkadaşım büyük ihtimalle ekran kartı driver larını kurmamışsın yada ekran arkasında yada kasaya takılı olan bağlantıda onama vardır eğer driverleriı kurmuşsan onları güncellemeyi dene ;


DriverMax v5.5 Full


http://uploading.com/files/get/e1b7aecc/



DriverMax sizleri Windows driverlarınızı kolaylıkla tekrar kurmanıza yardımcı olan bir programra. Artık az bulunan driverları disklerinizde veya internet üzerinde aramanıza gerek kalmıyıcak. CD lerinizi deşip hangisi hangi donanım cihazımın driver CDsiydi diye kafanızı meşgul etmiyiceksiniz. Basitçe bütün driverlarınızı tek bir sıkıştırılmış dosyaya koyabiliceksiniz. Windowsunuzu tekrar yüklediğinizde hepsini tek bir yerde toplamış olucaksınız.

Ne zaman bütün driverlarınızı tekrar yüklemeyi planladığınızda, DriverMax sizlere tekrar yardımcı olabilir: 5-10 dakika içinde tek bir bilgisayar restartıyla bütün herşeye yeniden sahip olabiliceksiniz. DriverMax aynı zamanda bütün driverlarınız hakkında raporlar görüntüleme özelliğinede sahip. Bu özellik başka makinelerle makineniz arasındaki yüklenmiş driverları test etmeniz esnasında size çok yardımcı olabilir.

DriverMax yepyeni görünümü ve Vista ve Win7 ile tam uyum sağlayan son sürümüyle tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak kullanımı için ücretsiz olarak kaydolmanız gerekiyor ve bu işlem sonunda aldığınız kayıt koduyla programı çalıştırabiliyorsunuz.

Windowsunuzun yavaş çalışması sorunu genellikle yanlış yüklenmiş olan driverlar yüzünden meydana geliyor. Windows sizin yüklediğiniz bütün eski driverları geri yüklemeyi isteminiz durumuna karşılık depoluyor. Tabi bazen eski versiyonlar yenileriyle çakışmalara uğruyabiliyor. Export Wizard sadece sizin seçtiğiniz driverların copyalarını hazırlayıp gerekli olanları sıkıştırdığınız zip dosyasının içine atıyor.
______________
Sen Sen OL BİZ OLMA !!!
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu