Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.07.2010, 08:11 (UTC)    
Mesaj konusu: FLAŞ = 400 PKKLI YAKALANDI!



Suriye güvenlik güçleri Teröristlere büyük bir darbe vurdu... Halep, Kamışlı, Afrin, Haseke ve Rakka kentlerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirerek 400 Teröristi gözaltına aldı.


Suriye, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını genişletirken, PKK'ya yardım edenlere ise, devlet tarafından kullanım hakkı verilen arazilerin geri alınacağı bildirildi.

Gözaltına alınan kişilerin “terör örgütü üyesi olmak, zorla para toplamak, Suriye topraklarını bölerek ayrı devlet kurma girişiminde bulunmak ve ülkede yaşayan Kürtleri etnik ve dini olarak bölmeye çalışmak” suçlamasıyla sorgulandıkları belirtildi.

Öte yandan, Suriye, Haseke kentinde terör örgütü PKK'ya lojistik destek sağlayan Kürt kökenli ailelere yönelik sert yaptırım uygulama kararı aldı. Terör örgütüne yardım eden kişilere devlet tarafından kullanım hakkı verilen toprakların geri alınacağı ifade edildi. Suriye makamları söz konusu uygulamanın yaygınlaştırılabileceğini kaydettiler.

Geçen hafta Suriye'nin çeşitli kentlerinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında yaşanan çatışmalarda 11 terörist öldürülmüştü.

Bir süre önce Türkiye'ye gelen Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, gazetecilere yaptığı açıklamada, terör örgütünün faliyetlerinin kabul edilemez olduğunu, Türkiye ve Suriye güvenlik güçlerinin teröre karşı işbirliği ve tam mutabakat olduğunun altını çizmişti.


Kaynak:Hürriyet
______________
Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...


Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj01.07.2010, 08:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok güzel bir haber paylaşım için teşekkürler Wink
Mesaj01.07.2010, 08:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Sağol!

Sağol!
Mesaj02.07.2010, 12:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

iyi olmuş yakalanmaları

paylaşım için tşk
Mesaj02.07.2010, 12:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Vatan sağolsun...
______________
Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...


Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj02.07.2010, 12:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

________________________________________________________

Bir vuruşta 400 Kuş!
________________________________________________________

Selam Dostlarim,
bugün aldigim habere göre Suriye BIR Operasyonla 400 PKK'liyi tutuklamistir.Tarihte Türk askerlerinden görülmemis bu olay komsumuz olan Suriye'den gelmesi acikca bizi üzmüstür.Yillardir evladlarimizi bertaraf eden, misyonlari sadece Kaos ortami yaparak, kan dökme olan PKK'ya bu darbeyi Türkiye'nin vurmasi gerekirken, komsumuz büyük bir is basararak Vahsi Örgütü alt üst etmistir.Öncelikle Suriye Askeriyesi'ni kutlamak istiyorum arkadaslar.
Peki hepimizin aklina su soru geliyordur.Neden Türk askeri dünya gözünde en cok korkulan asker olmasina ragmen, dis ülkelerin o kadar övdügü askerlerimizin olmasina ragmen, biz neden böyle bir operasyonla bu örgütü bertaraf edemiyoruz?!
Din'in hic sayildigi Askeriye'de Sehitlerimizin bile Sehit olup olmadigi bir süphedir dostlarim.Bunun icin ilk önce kendimizi düzenlemeli sonra etrafimizdakilerle ugrasmaliyiz.
Degisikliklere icimizden olan, türk oldugunu ve vatanini sevdigini her seferde belirten bircok parti baskanlari, meclis de bu ve buna benzer degisiklikliklere ret vermis ve üstüne üstlük bu konuyu degistirerek, baska yönlere itmeye calismislardir.
Onun icin öncelikle hizi bir sekilde bir degisiklige gitmeli ve yillardir ates püskürten bu Vahsi Örgütü bertaraf etmeliyiz.

Hayirli Gelecek Dilekleriyle,
M.C.Sarac
Mesaj05.07.2010, 14:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çok sevindim.
Çok çok ağır bir darbe oldu.

______________

Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde
Mesaj05.07.2010, 15:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Süper haber
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu