Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.07.2010, 14:51 (UTC)    
Mesaj konusu: Çocuklar Duymasın Başlayacak dedik.. Başlıyor..

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=91506&highlight=%E7ocuklar+duymas%FDn bu başlık altından sizlere Çocuklar Duymasın'ın başlayacağı haberini ulaştırmıştım ve bu haber doğru oldu yaklaşık 3-4 hafta önce Atv ekranları altında başlayacağı duyruldu..

İşte o tanıtım yazısı;
Küçük meselelerin büyük dizisi Çocuklar Duymasın 7 yıllık bir zaman sıçramasıyla karşınızda.



Hayatın kendisi kadar komik ve duygusal bir dizi olan Çocuklar Duymasın kaldığı yerden değil günümüzden devam ediyor. Çünkü bizim izleyemediğimiz 7 yıllık dönem içinde orada hayat hiç durmadı. Evlerinin dekorasyonunu değiştirdiler, iş hayatlarında yeni pozisyonlar elde ettiler ya da edemediler, çocuklar büyüdü, Haluk, Meltem ve diğerleri yaşlandı. Ama Haluk hala bildiğimiz Haluk, hala herşeye karşı, muhavazakar ve milliyetçi. Meltem de büyük değişiklik yok, modern, ideal ve güzel bir eş. Ailenin meseleleri yine çok küçük, kredi kartları, telefon faturaları, alış veriş giderleri, tatil masrafları ve hayatın içinde akıp giden herşey.



Yani bir insan karakter olarak 7 sinde ne ise 70 inde de odur. Mesela Havuç, aynı bildiğimiz Havuç. 10-11 yaşlarında cep telefonu diye tutturan Havuç artık araba istiyor, ehliyet istiyor, iphone istiyor. Herkes onu üniversiteye gidiyor bilirken o müzikle uğraşıyor ve okuldan atılıyor. Haluk henüz Havuç un okuldan atıldığını bilmiyor.



Evin feministi Duygu evlenme kararı alıyor ama bunu babasına söyleyecek cesareti yok çünkü damat işsiz ve Haluk un hiç hoşlanmayacağı tiplerden. Ama çok yakın bir gelecekte evlenecek, aileler tanışacak, söz kesmeler nişan törenleri ve Haluk un baş belası bir dünürü olacak.



Diziye başka yeni karakter de katılıyor. Meltem in kız kardeşi, herşeyi bilen sinir bozucu Google Nalan ve onun ezik kocası Romantik Necati. Haluk un neredeyse tam zıttı olan Necati her konuda Haluk un hışmına uğruyor ve iki erkek arasında büyük çatışmalar yaşanıyor ama kazanan hep Haluk oluyor. Ayrıca, Haluk Meltem in kız kardeşinin herşeyi bilmesine de fena halde sinir oluyor.



Yani Haluk u hiç iyi günler beklemiyor. Üşütük bir damat, ondan daha üşütük bir dünür, onlardan çok daha beter bir baldız ve Haluk un psikolojisini bozan bir bacanak ve bütün bunlar yetmiyormuş gibi bir de okuldan atılıp şarkıcı olmak isteyen bir Havuç.



Light erkek Selami ve Dominant Teyze Gönül boşanmış. Çocuk Gönül de kalmış Selami durumu kaldıramayıp çalışmak için Libya ya gitmiş. Selami nin oğlu Beton Orçun un velisi ise Haluk. Çocuğu tam kendisi gibi yetiştiriyor.



Çaycı Hüseyin, at yarışlarını bırakmış artık iddiaya takılıyor. Dünya futbolunu tüm detaylarıyla takip ediyor. Emine hala Haluk un evine temizliğe geliyor ve Hüseyin ile şiddetli geçimsizlikleri devam ediyor. Fıs fıs İsmail hala kadınların peşinde ama icraat sıfır. Hayatında bir kadın var, evlenmiş ama gözü hala dişarıda. Ama yöntemleri değişmiş, artık Twitter facebook gibi sosyal alemlere takılıyor. Yani Çocuklar Duymasın da karakterler aynı ama yöntemler 2010 model.



Kısaca Çocuklar Duymasın da aslında hem değişen birşey yok hem de çok şey değişmiş. Yine komik, yine duygusal, yine güncel, yine hayatın kendisi gibi küçük meseleleri olan, kentli ilişkilere ve modern aile meselelerine odaklı hem duygusal hem de eğlenceli bir aile komedisi. Çocuklar Duymasın bu kez de 2010 yılı Türkiye sine bir ayna tutuyor ve yaşadığımız çağın aile yapısı üzerinden sosyolojik bir analiz yapıyor ve Türkiye de tüm yaş gruplarının aynı anda seyredebileceği tek dizi olma iddiasını koruyor.

Dizi hakkında daha fazla bilgi öğrenmek ve tanıtım videolarını izlemek için:
http://www.mint.com.tr/cocuklarduymasin/

# Diziden Meltemin annesi (vefaat ettiği için) öldü biliniyor.
# Light Erkek Selami ve Dominant Teyze boşanmış.
# Light Erkek Selami dizide yer almıyor.
# Orçun, Duygu, Havuç büyüdüler.
# Selçuk Bey değişmiş.
# Duygu rolünde başka bir isim yer alıyor.
# Ev dekorasyonu değişmiş.
# Kısaca 2010 model bir Çocuklar Duymasın


En son tumhepsiburada tarafından 13.07.2010 15:00:03 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj13.07.2010, 15:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eskiden İzlerdim... Smile


Fakat Şimdiki eskisi kadar güzel olacağını düşünmüyorum Razz
Mesaj13.07.2010, 15:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tabiki eskisini hiçbir şey tutmaz fakat...
Eski kıvamında verilen her şey güzeldir Smile
Mesaj13.07.2010, 16:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Umarım hepimizin hoşuna gitmeye devam eder.
______________

Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde
Mesaj13.07.2010, 16:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok severdim ilk gözlüğümde havucun gözlüğüydü eee ozamanlar modaydı
Mesaj14.07.2010, 06:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

eskisi gibi tutulcağını sanmıyrm
______________

Her türlü konuda yardım isteyebilirsiniz. Direk mesaj atmanız yeterli.
Mesaj14.07.2010, 07:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bence eskisi daha güzeldi
______________
Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
@simerweb
Mesaj14.07.2010, 09:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eskisini yakalarsa süper olur Wink
Mesaj14.07.2010, 10:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bilgi için teşekkürler..
Eski tadını almasa da yine..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu