Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.06.2010, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu: Bugün ki Gençlik - Kültürün Neresinde?

İnsan topluluğunun bütünlüğünden meydana gelen din, gelenek ve görenek, turzim gibi değerler kültürün temeli oluşturmaktadır.

Yapısı itibari ile ülkemizde kültür kavramı geçmişimize bakıldığında görülebilir. Şimdiki zamanda geçmişe bakmak zorunda bırakılmamızın temel sebepleri başında sahipsizlik gelmektedir.

Sahipsizlikten kasıt eğiticinin olmamasından kaynaklanan ve yeni nesil olarak nitelendirilicek gençlerimizinde hiç ve alakasının olmamasından kaynaklanmaktadır.

Temel değerlerimiz içerisinde gençlerde yer almaktadır. Bunların eğitim ve gelişim süreçlerinden tutun toplum için faideli kimserler haline gelene kadar ki bütün süreçler kültürümüz arasında olan önemli değerlerden biridir.

Bir gencin nasıl oturması gerektiği, nasıl konuşması, nasıl yürümesi, nasıl davranması , gibi bir çok konu işlenir. Tabiki eğitim ve kültürü anlatabilecek kimselerin olması ve kültürün bu kimselere aşılanabilmesi için gerekli alanların ve imkanların sunulması kültürün yeniden yaşatılabilmesi ve unutulmaması için önemlidir. Wink
Mesaj17.07.2010, 07:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

saoll
______________
Mesaj02.08.2010, 19:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yazı Güzel Wink
______________
Mesaj05.08.2010, 15:01 (UTC)    
Mesaj konusu: Merhaba,

Very Happy
______________
Turkish Service: www.bydenizim.tr.gg - English Service www.by-denizim.page.tl -Germany Service : www.bydenizimde.de.tl
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu