Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj13.08.2010, 17:15 (UTC)    
Mesaj konusu: Türkiye Gençlik Kalkınma Birliği

ürkiye Gençlik Kalkınma Birliği (kısa adıyla TGKB), 2002 yılında İstanbul'da 4 lise öğrencisinin kendilerine verdiği bir isimdir. Kesinlikle yasal/yaadışı bir örgütlenme olmayıp amaçları 2002'de AKP'nin iktidarından sonra halkı bilgilendirmektir. Akabinde okulda şahısları adına broşür,kitapçık dağıtmışlarıdr. İsimleri adına dağıtmalarının sebebini grubumuzdan Hakan L. "Grup olarak dağıtırsak yasadışı örgütlenmeye girer. Bir hiç uğruna böyle bir ceza çekemem. Şahsımız adına bilgilendirmelerimizi yaparız. Saman altından su yürütüp bilgilendirme yaparız. Anladım ki onların taktiğini uygulamak gerekiyormuş. saman altından su yürütmek. " dedi. TGKB kesinlikle hiç bir şekilde izinli/izinsiz eylem yapmaz. Kişisel oarak bilgilendirme dağıtıldığı için sadece sanal alemde nadir olarak karşınıza çıkabilir. TGKB 2002'den bu yana hiç bir şekilde hiç bir zaman siyasi parti veya siyasi kişiliği desteklememiştir fakat tamamen Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı olan K.Kılıçdaroğlu'un başkan seçilmesinin ardından CHP için bilgilendirme yapmaya devam etmiştir. Şu an sanal alemde Referanduma "hayır" için bilgilendirme yapma amacıyla 13.06.2010 tarihinde bu siteyi kurmuştur.

Evet arkadaşlar.
Referandumda oylarımız HAYIR,
Genel seçimde oylarımız CHP olacaktır.
Hayır'a katkıda bulunun lütfen..

Aynı zamanda 2005'de AKP tarafından başlatılan AB ile müzakereleri hepimiz duymuşuzdur. Şunu göz önünde bulundurmak isteriz ki bazı insanlar AB'yi destekleyen vatandaşlarımızı AB uyum yasaları'nı içerdiği ve akabide AB'ye girebileceğimiz konusunda kandırma yaparak milletimizi EVET'e sürükleyebilir. Fakat şunu göz önünde bulundurmanız gerkemektedir. Anayasa pakedinde AB uyum yasalarıyla ilgili hiç bir madde yoktur. Zaten sitemizdeki Anayasaya HAyır Diyoruz.. Neden hayır diyoruz? Başlığında hükümetin anayasa pakedine yerleştirmek istediği maddeleri size anlayabileceğiniz dilde yazılmış olarak alıntı yaparak sizi bilgilendirmeye çalıştık. Oradaki maddelerin gerçekleşmeyeceğini ve gerçekleşmeme nedenleri VEEEEEEEE Tayyip Erdoğan'ın gerçek amacını yazdık. Bu arada şunu da belirtelim, Avrupa Birliği için AKP yi destekleyenler ; Akp Türkiye'yi kara kaşına kara gözüne üye yapmayacaktır. Mutlaka bir çıkarı olacaktır. Bunu da göz önünde bulunduralım lütfen.

Başka bir konuya değinmek gerekirse; Biz kesinlikle Komünizm,Sosyalizm destekçisi değiliz. Lakin asla ve asla milliyetçi ve ülkücü de değiliz. Bununla yetinmeyip TGKB kesinlikle örgüt,grup değildir. TGKB sadece 4'ümüzün tümüne hitaben verilmiş bir isimdir ve sanal alemde Forumlarda,Sosyal paylaşım sitelerinde isim TGKB olarak geçmektedir. Bunun en büyük kanıtı tanıtımımızda belirttiğimiz gibi bildirileri internetten kendi adımıza dağıttığımızdır.


http://tgkb.tr.gg/
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu