Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj15.08.2010, 22:33 (UTC)    
Mesaj konusu: Windows 7 ile hava durumu takibi

Windows 7 ile hava durumu takibi Bu sıcaklarda yarın hava nasıl olacak diye oradan oraya gezmenize gerek yok: İşte Win 7 için 4 araç


Şu günlerde yurt genelindeki sıcak hava herkesi bunalttı. Pek çok kişi bir sonraki gün işlerini hava sıcaklığına göre ayarlamaya çalışıyor. Eğer siz de hava durumunu yakından takip etmek istiyorsanız Windows 7 için hazırlanmış bu birbirinden faydalı hava durumu widget'lerinden birini kullanabilirsiniz.

Weatherbug
İlk zamanlarında pek çok hatası bulunan Weatherbug zaman içinde geliştirildi ve bugünkü halini aldı. Oldukça detaylı hava durumu bilgilerine sahip olan uygulama sıcaklık durumlarını canlı olarak gözler önüne serebiliyor.

Weather Center
Pek çok farklı hava durumu sitesinde yayınlanan bilgileri kullanan Weather Center, sıcaklık dışında nem oranı ve rüzgar gibi farklı bilgileri de bir bakışta görmenize olanak sağlıyor.

MSN Weather Widget
Basit ara birimi ile sayesinde ihtiyaç duyduğunuz tüm hava durumu bilgilerini en pratik şekilde görmenizi sağlayan msn Weather Widget, beş günlük hava tahmini sunuyor. Nem ve rüzgar gibi ek bilgileri görmeye ihtiyaç duymuyorsanız bu uygulama sizin aradığınız basit ama pratik araç olabilir.

Weather Channel Widget
Eğer gerçekten detaylı ve büyük bir hava durumu uygulamasına ihtiyaç duyuyorsanız Weather Channel Widget işinizi görecektik. Düşük çözünülürlüklü monitörlerde kullanması oldukça zor olan bu uygulama, harita üzerinde incelemekte olduğunuz şehre yakın olan bölgelerde yağmur olup olmadığını da sizlere gösterebiliyor.

chip online
______________
► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız.
Mesaj17.08.2010, 12:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Haberleri bu baslik altindan paylasiniz;
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=158706
Mesaj17.08.2010, 13:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

anadolulular yazmış:
Haberleri bu baslik altindan paylasiniz;
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=158706


Birşey soracağım arkadaş adına neden her konuyu başka bir konuya msj olarak paylaşalımki ? Haberleri oradan,yardımı buradan,diğer başka şeyleri başka konulara msj yazark paylşmak bence cok saçma yardım için saçma olmayabilir ama diğerleri için çok saçma.niye yani niye xD çöpmü oluyor konular anlamadım
Mesaj17.08.2010, 13:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

anadolulular yazmış:
Haberleri bu baslik altindan paylasiniz;
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=158706


Bu haber değil ki sadece Windows'un araçları tanıtılmış... Rolling Eyes
Mesaj17.08.2010, 18:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu