Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj24.08.2010, 20:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Dünyanın en küçük 64 GB diski

SanDisk, bir posta pulundan daha küçük olan 64 GB'lık SSD'sini duyurdu.



Popülaritesi her geçen gün artan SSD'lerin (Solid State Disk) fiyatları düşerken kapasiteleri artmaya devam ediyor. Mobil cihazların içine monte edilen küçük SSD'ler bu cihazların son derece hızlı çalışmasını da sağlıyor. Sandisk'in duyurduğu 64 GB'lık SSD ise şu anda kendi alanında dünya rekorunu elinde tutuyor.

SanDisk SSD Kıdemli Pazarlama Direktörü Doron Myersdorf şu ifadeleri kullandı: “Gömülü SSD kategorisindeki bu yeni ürünler, tablet PC ve dizüstü bilgisayar üretiminde incelik, hafiflik ve hızlı performans gibi faktörlerin benzersiz birlikteliğine, olanak tanıyor. SanDisk, gömülü flaş belleklerdeki liderliğiyle üreticilerin ihtiyaç duyduğu ultra kompakt SSD çözümlerini sağlamada özgün bir yere sahiptir. ”
Solid State Disk Araştırma Müdürü Jeff Janukowicz ise şunları belirtti: “Ultra-ince tablet bilgisayar ve taşınabilir bilgisayar pazarının önümüzdeki yıllarda oldukça yüksek bir büyüme trendine girmesi bekleniyor. Gelişen yeni platformlar depolama çözümlerine dair yeni gereksinimlere ihtiyaç duyacaklar. SanDisk tarafından sunulan bu yeni, gömülü iSSD, küçük ve hafif cihazlara hacim yönünden muazzam bir avantaj sunarken, üreticilerin yeni nesil tasarımlarıyla kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirmelerine olanak sağlayacak şekilde tasarlandı.




SanDisk iSSD daha iyi bir sistem çabukluğu için 160MB/sn seri okuma ve 100MB/sn seri yazma hızlarında performans sunuyor. Ayrıca, bu ufak ve dayanıklı sürücü, hareketli parçaları olmaması sayesinde, sık sık düşen ya da bir yerlere sürtünen taşınabilir cihazların zarar görmemeleri için gereken sağlamlık ve dayanıklılığa sahip olacak şekilde tasarlandı. SanDisk iSSD orijinal malzeme üreticilerinin standart SATA arayüzüne uygun yeni nesil tablet PC’ler ve ultra ince taşınabilir cihazlar yaratma süreci için tatmin edici seviyede bir tasarım esnekliği de sunuyor.

Dünyanın lider üreticileri tarafından değerlendirilen SanDisk iSSD 16mm x 20 mm x 1.85 mm boyutlarında ve 1 gramdan daha hafif ağırlıktaki disk, belli başlı tüm işletim sistemlerine uyumlu. SanDisk iSSD 4 GB’den 64 GB’ye kadar geniş kapasite seçenekleriyle ve arzulanan kaliteye göre belirlenen fiyatlarıyla tüketicilerin beğenisine sunuluyor.
Mesaj24.08.2010, 21:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

teknoloji gittikçe küçülüyor. adamlar neler yapıyor bee =)
______________
http://www.10gunde10dolar.tr.gg ===> 10 günde 10 dolar kazanmak için tıkayın !
Mesaj25.08.2010, 01:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Değil Mi ? Laughing
______________
Arrow Halen bir başlık açmadan evvel bölüm kurallarını okurum Smile
Arrow Sinirlenince çoooook güzel oluyorsun Türkiye!
Mesaj25.08.2010, 18:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Vaybe Teknoloji İşte

Teşekkürler

______________
Mesaj26.08.2010, 06:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bende film arşivimi sığdırabilecek disk arıyodum isabet olmuşxD
Mesaj26.08.2010, 08:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Helal Olsun Yakında Daha Da Küçültürler
______________
Bir Kadın Erkeğin Gölgesinde Yaşayamayacak Kadar Akıllı, Ama o Gölgede Dinlenmeyi Bilecek Kadar Duygulu Olmalı...
Mesaj26.08.2010, 10:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

yakında noktadisk çıkarcaklar Smile Küçüle küçüle bir yere düşürsek bulamıcaz xD
______________
12 Eylül Referandumu öncesi gir sende oyla son duruma göz at...Sence EVET mi HAYIR mı ? Buraya tıkla ve oyla ! ==> http://www.referandumoncesi.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu