Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj28.08.2010, 16:01 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitem HackLendi ?

Web Sitem Tanımadığım KişiLer Tarafından HackLendi Herhangi Bir ŞekiLde Yardımcı OLma Şansınız Varmıdır YetkiLi ArkadaşLar ?
Mesaj28.08.2010, 16:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eğer Şifrenizi Ve Ya Msn Adresinizi Kimseye Vermediyseniz ;

Sitenizin Hacklenmesi İmkansızdır.

Yok İlla Hacklendi Diyorsanız Mutlaka Biriniz Şifrenizi Çalşmıştır..

Yapabilecekleriniz :

Şifrenizi Değiştirmek

Support'a Mail Atmak..

Support : support-tr( at )webme.com

Not: ( at ) Yerine @ Kullanınız..

İyi Günler..
______________
Arrow Halen bir başlık açmadan evvel bölüm kurallarını okurum Smile
Arrow Sinirlenince çoooook güzel oluyorsun Türkiye!
Mesaj28.08.2010, 16:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, Öncelikle bildirmeliyimki hiç bir hacker tr.gg siteleri ile uğraşmaz. Hitt için siteyi zaten haclemezler öyle olsa gizliilimler günde 8000 ziyaretçisi var gururum5 günde 2000 ziyaretçisi var tabi ortalama bu rakamlar. Bu insanlar kendilerini hacker sanan 15 16 yaşındaki dengesizlerdir. Yapmanız gerekenler,
Sitenin kayıtlı mail adresinden support-tr( at )webme.com adresine mail atıp durumu güzel bir üslub ile anlatmaktır. Maillere bakarken en önemli unsur üslubdur. Hiç bir tr.gg uzantılı site HACKLENEMEZ
bunuda bilmenizi istiyorum. sizlere bir önerim her ay şifrenizi düzenli olarak değiştirin. ve mail adreslerinizide aynı şekilde şifrelerini aylık değiştirin ve son olarak bazı sitelere isim @ mailhesabı.com şeklinde değilde isim(at)mailhesabı.com şeklinde yazı yazarsanız mail hesablarınızda korumada olacaktır. Tekrar ediyorum sitenizin kayıtlı mail adresinden support-tr( at )webme.com adresine düzgün üslub ile durumu izah edin şifrenizi alın, eğlenceye devam edin Wink
Mesaj28.08.2010, 16:14 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Sitem HackLendi ?

oo27 yazmış:
Web Sitem Tanımadığım KişiLer Tarafından HackLendi Herhangi Bir ŞekiLde Yardımcı OLma Şansınız Varmıdır YetkiLi ArkadaşLar ?

büyük ihtimalle bir arkadaşın sana şaka yapıyordur
2.siten hacklendi ise buraya nasıl yorum yazdın
3.sitene kurduğun radyo programında bir hack olayı varsa ona burası birşey yapamaz.
Mesaj28.08.2010, 20:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hacklenmesi büyük ihtimal; çünkü benim web sitem de hacklenmişti. PC'ne trojan ya da keylogger atılmıştır. Sitene girişten şifremi unututm de ve email adresine yeni bir şifre iste ve emailine giren şifrenle hemen şifreni kendince başka bir şifre ile değiştir. Fakat klavye değil EKRAN KLAVYESİ kullan ki o şifre de karşı tarafa girmesin. Son adım, keylogger yeme ihtimaline karşı PC'ne format attır ve tekrar XP kurdur.

Eğer siteni hackleyen, orda email adresini değiştirmişse, şifremi unuttum seçeneğinden yeni şifre isteyemezsin. İstesen de hackerin atadığı yeni emaile gider. Bu durumda supporta bir mesaj atmalısın...
______________

gizliilimler.org / 4kitap.tr.gg / mehmetakifardic.tr.gg
Mesaj19.02.2011, 10:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

kimsenin şaka yaptığı yokta.benimde aklıma site sahipleri böyle birşey yapabilir diye geldi.uzun zaman siteyele ilgilenmiyince siteyi hatırlatmak niyetiyle sitenin içeriği silinmiş olabilirmi acaba.

ben kendimden çok eminimki benden başka hiç kimse sitenin şifresini bilmiyor,bırak şifresini adresinide bilmiyor.Smile nasıl hackleniyor o ozaman.
Mesaj19.02.2011, 10:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

ve keyloger v.s lik bir durum yok. yani ben bilgisayarın acamisi biri değilim.bilgisayarın sektöründeyim.keylogerlik virüslük bir durum olsa başka bir sürü hesap kullanıyoruz adresler kullanıyoruz onlara neden birşey olmadı demi ama.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu