Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj02.11.2010, 15:18 (UTC)    
Mesaj konusu: Video lar hakkında

Merhaba arkadaşlar...

Bakın beni özlemişsinizdir boş kalmaktan canınız sıkılmıştır diye geri geldim hani derdim yokta amaç sizleri paslandırmamak Smile) ... Değerli arkadaşlarım ben bir sitede yayınlanmak üzere amatörce video lar yapıyorum bunlara haliyle masa üstüme alıyorum... Şimdi sizlerden ricam bu masa üstümde video mu nasıl burdaki sitemde oynata bilirim nasıl yüklerim ??? Bu videoları nasıol link e dönüştürebilirim böyle bir program varsa bana adresini yollarmısınız... Hadi kolay gelsin sizlere teşekkür ederim...
Mesaj02.11.2010, 15:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

BS'ye yükleyemezsin. Eğer herhangi bir video izleme sitesine sakipsen ama yayınlayabilirsin. Mesela You Tube'a üye olursan oradan sana sitene eklemen için bir kod verilecektir. Onu sitene eklersin olur biter?
______________
afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Mesaj02.11.2010, 15:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

İframe Kodları Sitene Eklenir Bir Yere Video Upload Sitesine Upload Edip İframesini Ekleyebilirsin...
______________
[..:::Grafiker Yolunda:::..]
Mesaj02.11.2010, 15:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

her video paylaşım-upload sitesinde embed kodu bölümü vardır embed kodunu kopyalayıp sayfalarınızdan birisine yapıştırarak videonuzun izlenmesini sağlayabilirsiniz.

iyi forumlar.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu