Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj03.01.2011, 13:28 (UTC)    
Mesaj konusu: SLM ARKADAŞLAR MENÜDE GRÜNMEYEN AYRI BİR SAYFA AÇMAM LAZIM Y

MRB BEN MENÜDE GÖRÜLMEYEN SAYFA AÇMAM LAZIM YANİ VİDEOYA TIKLADIGINDA BU VİDEO BASKA BIR SAYFADA AÇILMASI GEREK YAPAMADIM YARDIM Crying or Very sad
______________
immortal
Mesaj03.01.2011, 15:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aslında saklayabilirsin ama o zaman sitene tek üye olanlar görür. Bana göre alt kategori yap
Mesaj03.01.2011, 15:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tam açıklarmısın anlayamadım..
Mesaj03.01.2011, 15:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yani demek istiyor ki üyelere özel sayfa yapacaksın...
Bunun ayrıca başka bir çözümü de var...
O da Css Tasarım kullanmak...

______________
Mesaj03.01.2011, 15:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

comicturk yazmış:
Tam açıklarmısın anlayamadım..


Şimdi eğer tek üyelerin görmesini istiyorsan sitende üyeliği açman gerekir. Bunu sitemde anlattım ama reklam olur diye buraya yazıyorum Üyelik yapmak için : Arkadaşlar ilk olarak Extraları değiştir'e giriyoruz ve Yeni extra ekleden Saklı Sayfaları açıyoruz. Sonra İletişim Formunu Düzenlemeye geliyoruz. Oraya kullanıcı adı: Şifre: bölümleri ekliyoruz. Daha sonra kaydediyoruz kullanıcılar iletişim formundan kullanıcı şifre yazıp yolluyor sizde Saklı Sayfalara gelip o bilgileri yazıyorsunuz Böylece üyelik kaydı tamamlanmış oluyor.
Bu sayede kullanıcılara özel sayfa oluşturabilirsiniz. Sonra yeni Sayfa Ekle'ye basıyoruz ve sayfayı düzenleyip Sayfa İsminin altında yer alan Seçenekleri Göster'e basıyoruz ve Bütün Kullanıcılara Göster bölümünde bir kullanıcının adını seçiyoruz sonra kaydet diyoruz bu kadar.

Daha bitmedi.. Son olarak da Tasarım Ayarlarına girip Tasarımın altında yer alan basit Metini Giriş olarak değiştiriyoruz (giriş adlı butona basıp kaydediyoruz yani.)
Ama sadece o bölüme gelince o kategori gözüksün istiyorsan Sayfa Düzenleme > Yeni Sayfa Ekle yada gizlemek istediğin sayfayı seç. Sonra Kategori isminin altında (Sayfa isminin) Bunun alt Sayfası : ..... diye bölüm var oraya alt sayfası olması istediğin bir sayfayı seçiyorsun Mesela Ana sayfanın altı olması için Bunun Alt Sayfası : Ana Sayfa diyorsun ve kaydet diyorsun.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu