Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj22.06.2008, 22:34 (UTC)    
Mesaj konusu: En Son Çıkan Müzik Albümleri

Bu bölümde bu başlıkta en son çıkan albümleri buradan takip edeblirsiniz
______________


Mesaj22.06.2008, 22:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kırıka kaba söz albümü çıktı

Yeniden deniz şarkıları, deniz kültürü ve dionyssos ruhu... Denizle karanın seviştiği, karanın erkek karalığına, denizin kadın maviliğine karıştığı, ufku açık mavi, gurubu yanık kızıl bir güzel coğrafya bizim evimiz.. Ege kıyıları... Biz, gittikce kara kültürüne ve onun eğlence anlayışına teslim olmaya başlayan Türkiye'nin unuttuğu deniz kokusunun peşindeyiz....

Kırıka'nın İzmirli kurucuları gibi her İzmirli bilir ki buralara denizle gelen açıklık, güneş ile yıkanmış bir esriklik, milliyeti muğlak bir melezlik ve Dionyssos coşkusu yakışır. Yemek, içmek, şarkı söylemek, rakı ile esrimek, dans etmek, düğün, sünnet, açık hava, imbat, yosun ve deli lodos... Bu cümbüşü fişekleyen de zeybekler, sirtolar, kasap havaları, çiftetelliler, karşılamalardır.

Kırıka, müziğinde nicedir unuttuğumuz bu deniz rüzgarını arıyor... Gelenekten gelen şarkıları bir müzeci gibi yorumlamaktan çok gelenekten beslenip, bugünün şarkılarını yaratmaya çalışıyor. Ne ki gelenek öylesine cezbedici ki Tamburi Cemil Bey'in Rast Zeybeğini çalmadan da edemiyor.

Gelenek, şehirler ve müzik: "Kaba Saz".

Kırıka'nın ana etkileşim kaynağını 1800'lerin sonlarına doğru İstanbul, İzmir, Selanik gibi Osmanlı İmparatorluğu'nun kozmopolit şehirlerinde ortaya çıkan, 1960'lara kadar özellikle meyhanelerde yaşayan "şehirli halk müziği" olarak nitelendirebiliriz.

Bektaşi nefeslerinin rindaneliğini, oyun havalarının hovardalığını, Karagöz-Hacivat müziklerinin çocuksu-neşesini, yeniçeri kahvehanelerindeki kabadayı hallerini, rembetikoların külhaniliğini, kantoların hafif meşrepliğini, ve içli sevda şarkılarının hüznünü içinde barındıran bu kalender müzik o eski zamanlarda kah bir Rum hatunun sesinden, kah Urfalı bir gazelhanın nağmelerinden, kah İstanbul'lu bir beyefendinin nidalarından yükseliyordu. Kırıka, mayasını işte buralarda buluyor, ruhu kırıklık... yani şehirli olmanın ortaya koyduğu melez olma durumu.

MÜZİSYENLER

Salih Nâzım PEKER: Vokal, bağlama, cura, elektro saz, abdal sazı, cümbüş, lavta, buzuki, tzouras, baglamadaki.
Hasan Devrim KINLI: Perdesiz elektrikli bas gitar.
Orçun BAŞTÜRK: Davul, geri vokal.
Murat Ferhat YEGÜL: Trombon, ney.

Katkıda Bulunan Müzisyenler

Sarp Keskiner: gitar;
Tolga Akşit: klarnet;
Stelyo Berber: vokal;
Okan Kaya: geri vokal;
Ahmet Kenan Bilgiç: geri vokal;
Deniz Coşkuner: geri vokal;
Özgür Yılmaz: akustik gitar;
Şenol Örsçüler: klarnet;
İsmet Örsçüler: klarnet;
Yıldırım Doğanay: keman;
Çetin Erlik: perküsyon;
Sinan Sakızlı: alto/soprano saksofon

ALBÜMDE YER ALAN PARÇALAR

1-Dokumacı Örümcek
2-Kaba Saz
3-Dert Gemisi
4-Nargilem
5-İspirtocu Saim
6-Bir Sır Var Gülüşünde
7-Rast Zeybek
8-Dört Mevsimli Gözler
9-Acılı Hayat
10-Yıllar Geçti
11-Sonbaharda İzmir'e Özlem
12-Rüyamdaki Şehirde

KIRIKA KONSERLER, FİLM MÜZİKLERİ

2000 yılında kurulan Kırıka, 2001 yılında İstanbul ve Saraybosna'da verdiği konserler haricinde tamamen repertuar çalışmalarına yoğunlaştı. Çeşitli kadro değişikliklerine rağmen Ağustos 2004'te daha sonra "Yabancı Damat" adı ile çekilen dizinin ilk versiyonuna müzik yapmak için orijinal kadroyla tekrar bir araya geldi.

Daha albüm kayıtlarına başlamadan Türk sinemaseverlerin büyük ilgisini gören "Organize İşler" ve "Dondurmam Gaymak" filmlerine "Pireli Sirto" ve "Hicazkar Zeybek" parçalarını veren Kırıka, diğer yandan dizi müziği ve radyo tiyatrosu alanlarında beğeni ile karşılanacağını umduğu pek çok parçasını kayda düşüyor.

Kırıka, 2008 yılının ilk aylarında "Tapis Volant - Uçan Halı" festivali kapsamında Beyrut ve Şam'da Türkiye'yi temsilen konserler verdi.

______________


Mesaj22.06.2008, 22:35 (UTC)    
Mesaj konusu: Sevda Geri döndü


Uzun yıllar Nilüfer'in vokalistliğini yapan ve 2002 yılında "Başımın Belası Gönlüm" adlı ilk albümünü çıkaran Sevda, Amerikadan döndü ve yeni albümünü hazırladı. 23 haziran'da müzik marketlerde yerini alacak "Hislerimin Talebesiyim" isimli albümün ilk klip şarkısı "İçime İşlerken"... Albüm 10 şarkıdan oluşuyor.
______________


Mesaj22.06.2008, 22:36 (UTC)    
Mesaj konusu: Sezen Aksu Yeni Albümü çıktı



Sezen Aksu 3 yıl aradan sonra "Deniz Yıldızı" isimli albümü ile müzik severlerle buluşuyor. Prodüktörlüğünü Arto Tunçboyaciyan'ın yaptığı albümde bazı şarkılarda Aksu'ya Armenian Navy Band eşlik etti. Albümün yapımcısı ise, Doğan Music Company (DMC)...

Deniz Yıldızı'nın içeriğini, "duygusal ve fiziksel olarak yoğun bir dönemin içinden çıkmış yoğun şarkılar" olarak yorumlayan Aksu albümde yer alan sözlerini, "daha önce olmadığı kadar kişisel sözler" olarak değerlendiriyor. Yıldırım Türker tarafından yazılan "Kırık Vals" ve "Sor Beni" isimli eserler dışında albümde yer alan tüm eserlerin sözleri Sezen Aksu'ya ait.

"Yol Arkadaşım", "Güvercin", "Roman", "İzmir'in Kızları", "Memet", "Tanrı'nın Gözyaşları", "Beşik" gibi eserlerde ise Aksu besteci olarak da yer alıyor. Albüme adını veren "Deniz Yıldızı" başta olmak üzere, "Hala Haber Bekliyorum Senden", "Kırık Vals", "Kutlama", "Sor Beni" ve "Menajer" isimli eserlerin besteleri de Arto Tunçboyaciyan tarafından yapıldı.

Albümdeki 8 eserin düzenlemesini yine Arto Tunçboyaciyan yaparken, diğer eserlerin düzenlemelerinde de Mustafa Ceceli, Ayda Tunç, Mithat Can Özer ve Aytuğ Yargıç gibi genç müzisyenlerin imzası bulunuyor.

Deniz Yıldızı'nın bir önemli sürprizi ise, Arto Tunçboyaciyan'ın Onno Tunç ve Ayda Tunç'dan esinlenerek ON:AY adını verdiği bir Onno Tunç bestesi. Sanatçı'nın arşiv kayıtlarından edinilen eserde, Onno Tunç'un kendi çaldığı piyanoya yıllar sonra kızı Ayda Tunç kemanıyla eşlik ediyor...
______________


Mesaj22.06.2008, 22:37 (UTC)    
Mesaj konusu:



Türk pop müziğinin güçlü yorumcusu Zeynep Dizdar Erol Köse imzalı 12 şarkıdan oluşan yeni albümü "Sana Güvenmiyorum" ile müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor. Albümün Ozan Çolakoğlu aranjörlüğünde hazırlandı...
______________


Mesaj22.06.2008, 22:38 (UTC)    
Mesaj konusu:



Geçen seneye "Korkma Kalbim" ve "Unut Beni" isimli şarkılarıyla damgasını vuran Bengü yeni albümünü tamamladı. Yine bir Serdar ortaç şarkısı olan "Gezegen" ile görücüye çıkacak olan popçunun 10 şarkıdan oluşan albümü hem romantik hem dans şarkılarından oluşuyor....
______________


Mesaj22.06.2008, 22:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sultana ikinci albümü "Şöhret Yolu"nda hip-hop'ı oryantal ritmler, R&B, Anadolu halk ezgileri ve elektronika ile harmanlayarak doğu ile batıyı müzikal anlamda kaynaştırıp Türk hip-hop'ına farklı bir bakış getiriyor. "Şöhret Yolu" sadece hip-hop severlere değil, keyifli müzik dinlemek isteyen herkese hitap ediyor...

15 şarkının yer aldığı albümde Sultana'ya Suikast, Aziza A., Fresh B. konuk oluyor. Ankara havasının hissedildiği "Dibidik" şarkısı ile yaz döneminde Akdeniz ve Ege sahilleri fethedecek olan Sultana'nın ilk klibi de aynı parçaya DNA tarafından çekilecek. Albümde yer alan fotoğraflarda Tamer Yılmaz'ın imzası var.

Sultana yeni albümünde de muhalif çizgisinden ödün vermiyor. Uzun süre Amerika'da yaşayan sanatçı; Türkiye'den aldığı doğu kültürünü ve daha sonra ABD'de gözlemleme fırsatı bulduğu batı kültürünü sentezleyerek bunu müziğine yansıtıyor. Türkiye'de yaşananları farklı, önyargısız ve hümanist bir bakış açısıyla değerlendiriyor. Şöhret Yolu'nda; kadın, politika, aşk, eğlence, TV kültürü gibi konular içiçe geçiyor, şarkılar bir nevi Sultana'nın gözünden esprili ve ironik bir yaklaşımla hayatı çarpıcı biçimde yansıtıyor.

Türkiye'de kadının konumunu ele aldığı ilk albümü "Çerkez Kızı"nda yer alan "Kuşu Kalkmaz" video klibinin ülkemizde yasaklanması yurtdışında büyük tepki gördü. 2004 yılında Sultana, BBC-NPR ortaklı gün ortasında yayımlanan bir haber programının konuğu oldu. Yabancı basın Sultana'ya ve parçanın yasaklanması ile ilgili haberlere geniş yer verdi. Kadın konusunu içerdiğinden dolayı LİNK TV, İnsan Hakları Beyannamesi'nin kabul edilişinin 60.yıl kutlaması için bu yaz hazırladıkları özel projeye "Kuşu Kalkmaz"ı dahil etti. Dünya klüplerinde klasikleşmeye başlayan "Kuşu Kalkmaz"ı New York ve Londra'nın en hip mekanlarında duyarsanız şaşırmayın...

Ray Charles, Led Zeppelin, Rolling Stones gibi müzik tarihine geçmiş isimleri keşfetmiş Ahmet Ertegün gibi çok önemli bir müzik adamının desteğini alarak müzikal hayatına başlayan Sultana, New York'ta yaşadığı dönemde CBGB Gallery, Wetlands, Izzy Bar ve Brownies gibi ünlü klüplerde sahne aldı. Ambient müziğin en önemli topluluklarından Kanadalı Delerium ile "Forever After" isimli şarkısında düet yaptı. Sultana'nın geçtiğimiz yıl Kenan Doğulu ile "Festival" isimli albümünde düeti yer alırken, Serdar Ortaç'ın yeni çıkacak albümü "Nefes" de "Ayrı Gitme" adlı parçasında düetle yer alıyor.

"Sultana, kıvrak zekalı bir şair, bir rap'çi, olağanüstü bir şarkıcı olmanın yanı sıra, son derece alımlı genç bir hanımefendi. Bu ustalıklı albümü birçok yönüyle bir ilke imza atıyor."

(Çerkez Kızı albümden) Ahmet Ertegün

Sultana "Şöhret Yolu" şarkı listesi:

1. Intro
2. Şöhret Yolu feat. Suikast
3. Dibidik
4. Taklaya Geldin feat. Aziza A.
5. Interlude
6. Petroil
7. Söz Veriyorum
8. Vahşi Doğu
9. Interlude
10. Önsöz
11. Ben De İstiom
12. N'apsam
13. Interlude
14. Belki
15. 360 feat Suikast

______________


Mesaj22.06.2008, 22:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

1999'da "Kutupta Yaz Gibi" ile başlayan BAHA rüzgarı "Boşver Üzülme", "Canım Sevgilim", "Bizim Hikayemiz", "Yalnızlığım", "Aşk Acısı", "Bitmeliyse", "Ölmeyen Şarkı", "Çılgınım Benim", "Kıyamam Sana", "Yalnızlık Benim Eski Sevgilim", "Ağla Halime", "Bana Geri Ver", "Nasip Değilmiş", "Gözbebeğim" ve "Adapte" gibi iz bırakan şarkıların ardından yepyeni bir albümle devam ediyor...

"Firari Aşk" adını taşıyan Baha'nın yeni albümü 2008 yılının en iyi aşk şarkıları albümü olmaya aday...

Albümün ilk klibi "Firar" isimli şarkıya çekildi. Klipte Baha'ya, "Binbir Gece" ve "Çılgın Dershane" filmlerinde oynayan Duygu Çetinkaya eşlik ediyor. Duygu Çetinkaya aynı zamanda "Firar" ile birlikte Baha'nın albümünde 4 eseri yer alan Gülsün Çetinkaya'nın kızı.

Baha "Firari Aşk" şarkı listesi:

1. Firar
Söz & Müzik: Gülsün Çetinkaya
2. Aşk Gülüm
Söz & Müzik: Gülsün Çetinkaya
3. Hani Olur Ya
Söz & Müzik: Metin Özülkü
4. Bizim Şarkımız
Söz & Müzik: Tugay Ören
5. Seni Yazdım Kalbime
Söz: Altin Karakaya Müzik: Burhan Bayar
6. Sevene Canım Feda
Söz: Taner Şener Müzik: Selami Şahin
7. Siyah Aşk
Söz & Müzik: Gülsün Çetinkaya
8. Vazgeçilmezim
Söz & Müzik: Selçuk Şarbalkan
9. Herşeyimsin
Söz & Müzik: Baha
10. Masum Aşk
Söz & Müzik: Gülsün Çetinkaya
11. Kalbin Aşkla Çarpıyorsa
Söz: Sami Derintuna Müzik: Pınar Köksal

______________


Mesaj22.06.2008, 22:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

"Stir me up" şarkısı ile Avrupa ve Türkiye'de listelere giren ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan "Hadise" Türkiye'de yayınlanan yeni albümün ilk şarkısı "DELİ OĞLAN" ile yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Sözleri Sezen Aksu'ya bestesi Hadise ve Yves Gaillard'a ait olan "Deli Oğlan" şarkısı eğlenceli sözleri, akılda kalıcı nakaratı ile daha ilk dinleyişte insanın kanını kaynatıyor...

Yeni albümün ilk klip şarkısı DELİ OĞLAN'ın yayınlanmadan olay yaratan klibi Emir Khalilzade yönetmenliğinde çekildi.

______________


Mesaj22.06.2008, 22:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Akademi Türkiye yarışmasıyla tanınan ve "Yabancı Damat" dizisinde ki Niko rolüyle ünlenen Özgür Çevik, ilk solo albümünü tamamladı. Stardium Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini alan "Düşünce" isimli albümüde söz ve müziği Özgür Çevik'e ait 9 şarkı, ayrıca Fikret Kızılok'a ait "Farketmeden" isimli şarkı yer alıyor...

Özgür Çevik "Düşünce" şarkı listesi:

1. Bir Daha Aşık Olamam
Söz & Müzik: Özgür Çevik
2. Düşüşüm
Söz & Müzik: Özgür Çevik
3. Farketmeden
Söz & Müzik: Fikret Kızılok
4. Bize Kalanlar
Söz & Müzik: Özgür Çevik
5. Çok Düşünce
Söz & Müzik: Özgür Çevik
6. Aşk Demledim
Söz & Müzik: Özgür Çevik
7. Keyfim Yerinde
Söz & Müzik: Özgür Çevik
8. Boş Günüm
Söz & Müzik: Özgür Çevik
9. İncitildiysem
Söz & Müzik: Özgür Çevik
10. Yalnızlık Korkusu
Söz & Müzik: Özgür Çevik
Mesaj22.06.2008, 22:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sahip olduğu gitar tekniği ve armoni bilgisiyle, Türkiye'nin en yetenekli jazz gitaristlerinin başında gelen Sarp Maden, kendi adını taşıyan ilk albümün hazırlıklarını tamamladı. Daha önce, Acid Trippin, Lodos, Trio Mrio, Quartet Muartet albümlerinden tanıdığınız ve Sibel Köse, İmer Demirer, Elvan Aracı, Ricky Ford, James Lewis, Selen Gülün, Dave Weckl, Anthony Jackson, Sertab Erener, Bülent Ortaçgil, Garo Mafyan ve Atilla Özdemiroglu ile çalışmış olan Sarp Maden'i aynı zamanda çeşitli mekânlar ve festivallerdeki konserlerinden de tanıyorsunuz...

"In My Opinion" adlı parçasından yola çıkılarak "Bence" adı verilen bu ilk albümünde, Sarp Maden'in yıllarca biriktirdiği beste hazinesinden özenle seçilmiş 8 eser bulunuyor. Armoni mızıkasında vatani görevini yaptığı dönemde bölükteki bir arkadaşı için yazılmış olan "Yıldıray Benzin" adlı esprili "kalipso" parça o günlerin anısını taşıyor.

"Latin Fusion" bir albüm olarak tanımlayabileceğimiz "Bence"de, Sarp Maden'e Türkiye'nin en iyi müzisyenleri eşlik etti.

Brezilya müziğini ülkemizde en iyi yorumlayan ikili olarak da bilinen basçı Eylem Pelit ile davulcu Volkan Öktem, solocu sambacı ruhlu piyanist Genco Arı ve 4 parçaya sesini veren Sibel Köse bu albüme, özel yetenekleriyle büyük katkı sağladılar. Parçalar, stüdyoya girildikten sonra müzisyenlerin içlerinden gelen davranışlara göre, son derece pozitif enerjili bir dostluk ortamında kaydedildi.

Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde, tabii ki "MESS PRODUCTION" etiketiyle piyasaya henüz çıkan bu albüm, Brezilya müziğinin taşıdığı coşkuyla modernjazz'ın buluşmasının yarattığı kusursuz karışımı, Sarp Maden dinleyicilerine özel olarak tattıracak...
______________


Mesaj22.06.2008, 22:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Geçtiğimiz yaza "Hadi Hadi" isimli şarkısı ile damgasını vuran Fatih Ürek, şimdi de "Sus" adlı yeni parçasıyla adından söz ettirmeye kararlı! Önümüzdeki günlerde yeni albümünü piyasaya çıkaracak olan Fatih Ürek, "Sus"un klibi için de iddialı bir çalışma gerçekleştirdi. Hareketli melodisi ve eğlenceli sözleri ile dikkat çeken şarkının klibinde Fatih Ürek'e 100 kişilik bir cast ekibi eşlik etti. Orijinal adı "Ca La Amsterdam" olan şarkıya İlker Karaman Türkçe söz yazdı. Müziği Costi'ye ait olan "Sus"un düzenlemesi ise Ozan Doğulu'ya ait...
______________


Mesaj22.06.2008, 22:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sanatçı gerek yaşamındaki ; gerekse müzik kariyerindeki, önemi ve güzellikleri sonsuz olan Ege'nin güzel türküleri ve zeybeklerini ilk solo albümü olan "EGE HAVASI"nda siz müzik severlerle paylaşıyor. Müzik yönetmenliğini ve ezgi düzenlemelerini de kendisi yapan sanatçı; Ege Müzik kültüründeki "zeybek, kıvrak zeybek, gurbet havası, teke havası, oturak havaları" gibi müzik formlarıyla sizleri buluşturuyor...

Düzenlemelerinde ayrıca Ege'nin iki yakasındaki Türk ve Yunan halk müziği ögelerini de ustalıkla kullanan sanatçı, buğulu sesi ve yalın yorumuyla, uzun yıllar dinleyebileceğiniz, arşivlik muhteşem bir dinleti sunuyor.

Albümde sanatçıya herbiri kendi alanında usta sanatçılar; Erdal Erzincan, Cengiz Özkan, Buzuki Orhan Osman, Yurdal Tokcan ile İzmir'li zurna ustası Halil Çokyürekli ve Muammer Ketencoğlu eşlik ediyor.

Bir buçuk yıla yakın sıkı bir çalışmanın ardından "Kız Bahçende Gül Var Mı", "Testi Doldurdum Çaydan", "Ferayi", "Evlerinin Önü Mersin", "Emirim", "Karyolamın Demiri", "Avşar Beyleri", "Sarı Zeybek", Karanfilin Moruna" , Asbab Serdim Sicime", "Havada Turna Sesi Var" gibi birçok türkünün selendirildiği bu albüm İba Yapım ve Ateş Müzik etiketiyle tüm müzik marketlerde!

______________


Mesaj22.06.2008, 22:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

4 milyon 300 bin kişi tarafından izlenerek tüm zamanların en çok ilgi gören Türk filmi olan RECEP İVEDİK'in başarısının ardından filmin şarkılarından ve ilgi gören diyaloglarından hazırlanan albümü Avrupa Müzik markasıyla müzik marketlerdeki yerini aldı.

Komedyen Şahan Gökbakar'ın televizyon ekranında canlandırdığı hayali bir karakter olan Recep İvedik, 22 Şubat'ta sinema filmi olarak beyazperdeye yansıdı.

İnternet ortamında Recep İvedik'in televizyon skeçlerinin beş milyon kişi tarafından izlenmesi bu alanda bir rekor olarak kayıtlara geçti. Agresif Recep İvedik'in Antalya'daki tatil maceralarının konu alındığı filmin yönetmenliğini ise Togan Gökbakar yaptı. Şahan Gökbakar'a Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Hakan Bilgin, Nedim Doğan ve Vural Buldu eşlik etti.

"Recep İvedik"te yer alan şarkılar, filmle aynı adı taşıyan albümde biraraya getirildi. Müzik yönetmenliğini Oğuz Kaplangı'nın yaptığı albüm 13 şarkının yanısıra filmin ilgi gören 21 dialogundan oluşuyor.

Albümün ilk klibi Dr. Fuchs ve Oğuz Kaplangı'nın seslendirdiği Recep İvedik adlı şarkıya filmin görüntüleri kullanılarak hazırlandı.

______________


Mesaj22.06.2008, 22:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

"Nefes" almaya hazır mısınız? Serdar Ortaç, birbirinden iddialı 16 yeni şarkı ile yaza merhaba demeye hazırlanıyor. Türkiye'nin en başarılı aranjörlerinin emek harcadığı ve kayıtları Londra dahil olmak üzere 5 ayrı stüdyoda gerçekleşen albüm, 500.000 dolarlık bütçesi ile, sezonun en pahalı albümü özelliğini de taşıyor...

Albümde ayrıca, Belçika'da yaşayan gururumuz, güzel şarkıcı Hadise'nin Serdar'la birlikte seslendirdiği, "Düşman" ve Türkiye'nin ilk bayan Rapçisi "Sultana"nın rap yaptığı "Ayrı Gitme" isimli şarkılar yer alıyor.

Grafik tasarımı ve fotograf çekimlerini Nihat Odabaşı'nın gerçekleştirdiği albüm de, Raghav, Beyonce, J-Lo gibi ünlülerin çalıştığı ingiliz aranjör Mushtag Omar'ın bir şarkısıda bulunuyor.

Emre Grafson müzik şirketi tarafından, ilk baskısı, 500.000 adet basılarak piyasaya çıkacak olan yapım, içinde bulunduğumuz korsanla mücadele mevsiminde bile, arşivlik şarkıları ile döneme damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Serdar Ortaç "Nefes" şarkı listesi:

1. Şeytan
2. Heyecan
3. Düşman
4. Bataklık
5. Ayrı Gitme
6. Ayrılmam
7. Nefes
8. Bu Da Geçer
9. Hadi Çal
10. Darmadağın
11. Çık Git
12. Gram
13. Full İhtişam
14. Sana Değmez
15. Başıma Bela
16. Yokluğunda

______________


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu