Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj21.03.2011, 17:44 (UTC)    
Mesaj konusu: Bir ÖNERİM Var! ;)

Benim bir önerim var.

Forumu az bi talan ettim ve baktım ki ön rövanşta olan bir çok site sahibi yayımlanan reklamlardan dolayı çok rahatsız. Bunu düşünerek sitemize müşteri gelecekte, hitimiz artacakta derdi var. Yani reklamlardan dolayı gelende kaçar. Yada gelen ne zaman girer belli olmaz.

Hani kadınların düzenledikleri günleri olur ya onun gibi bir gün düzenleyeceksiniz.. Her gün veya arada bir nete girenlerimiz var. Emeğe saygı duyan çok kişi vardır aramızda. Olmayanın ne işi var zaten burda öyle değil mi?

İşte nete girip sitenize ilk yoğunlaşmadan önce kendi toplistinde olan yada link takası yaptığınız kişilerle anlaşma yapın. Her gün abartıya kaçmayacak şekilde birbirimizin reklamlarına 1-2 tık yaparsak hem verdiğimiz hizmet çoğalır, motivasyonumuz yükselir, çalışma hevesimiz artar. =) Sonuçta birbirimizin sitesine girince bizlerde birer ziyaretçiyiz ve site sahibi olarak bunu düşünmemiz gerekir. Yardımlaşma yoksa emekte yok. Emek yoksa ekmekte yok. Bunu bilir bunu söylerim.

Taktir sizindir...
Mesaj21.03.2011, 17:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu konu açıldı ve öneryi yanlış yerde yapıyorsun Wink
______________
Mesaj21.03.2011, 18:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yaa kusura bakmayın ama sadece meri yapmak istemiştim .) Gerekli yere taşırsanız memnun olurum.

Kolay gelsin..
Mesaj21.03.2011, 21:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

herkes böyle yapacaksa işte o zaman reklamlarıda kaldırsınlar diyorum ilk adımı B-S atsın yani ben her türlü desteklerim yeterki reklamlar kalksın daha benim sitem 1 ayını doldurmadan reklamı tak diye koydular yaw 2 hafta falan oldu daha ancak 100 kalıcı ziyaretçi topladım şimdi onlarda gidecek aynı metalia ya dönecek sonu bu sitenin de 120......90.........50..........20........5 diye ziyaretçi sayısı düşecek 2 haftada topluyon 4 günde dibi görüyon reklam sayesinde 2 tık gidecek diye biz kaynıyoz arada Evil or Very Mad
______________
İmza ektedir.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu