Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj21.04.2011, 14:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Hocam bakarmısınız.

Ben siteme "Google Reklamları" bi türlü ekleyemedim bir kişi bana resimli anlatırmı rica etsem yada siz anlatırmısınız..

Bir çok TR.GG sitede gördüm google reklamlarını bende eklicem para kazanıyoruz diyolar ama gerçekmi bilmiyorum. Rolling Eyes

ArrowŞimdiden Teşekkürler
Mesaj21.04.2011, 15:34 (UTC)    
Mesaj konusu: google

google adsenseden hesabınız var sa google den oluşturup siteye kod olarak ekliyorsunuz
Mesaj21.04.2011, 17:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

https://www.google.com/adsense/login/tr

“Başvurmak için burayı tıklayın” yazılı linke tıklayın. Karşınıza çıkacak sayfada “Web sitenizin URL'si”, “Web sitenizin dili”, "Hesap türü" ve son olarak da "Ülke veya bölge" kısımlarını doldurun. Hesap türü için eğer 20’den fazla çalışanı olan bir şirketin sahibiyseniz “İş hesabı”, kişisel bir kullanıcı veya 20’den az çalışanı olan bir şirketin sahibiyseniz “Bireysel hesap” seçeneğini işaretlemelisiniz. "Hesap türü" ve "Ülke veya bölge" kısımlarını doğru olarak doldurmanız son derece önemli çünkü ileride bu kısımları değiştirme şansınız olmayacak. Geriye kişisel bilgilerinizi doldurmak kalıyor. Kişisel bilgilerinizi de doldurduktan sonra “Bilgileri Gönder” düğmesine tıklayın.

Yeni açılacak sayfada verdiğiniz bilgileri kontrol edin. “Sizi hangisi en iyi tarif ediyor?” sorusuna Google hizmetleriyle kullandığınız bir e-posta adresi varsa ilk seçenekle yoksa ikinci seçenekle cevap verin. İkinci şıkkı seçerseniz sizden bir e-posta adresi ve şifre yaratmanız istenecektir. Bu işlemleri tamamladıktan sonra “Devam et” düğmesine tıklayın. İlk soruda ilk şıkkı işaretlediyseniz size mevcut Google hesabınızın AdSense için kullanılmasını isteyip istemediğiniz sorulacaktır. İstiyorsanız yine ilk şıkkı seçin ve açılacak kutuya Google hesabınızın bilgilerini girin ve “Devam et” düğmesine tıklayın. İstemiyorsanız ikinci şıkkı seçerek yeni bir giriş adı ve şifre seçin ve “Devam et” düğmesine tıklayın.

Bu aşamadan sonra Google iki veya yedi gün içerisinde başvurunuzu inceleyip, başvurunuzun onaylanmasının ardından size bir e-posta gönderecektir. Bu e- postada yer alan linke tıklayarak yeni açılacak sayfada kullanıcı adınızla parolanızı girin ve kullanıcı sözleşmesini okuduktan sonra onaylamak için “Kabul ediyorum” düğmesine basın. Tüm bunlardan sonra geriye artık alacağınız reklamları web sitenize yerleştirmek kalıyor.
______________
2505 Resimlik DEV Galeriyi Görmeyen Kalmasın DREAMWEAVER DERSLERİ Fırsatı Kaçırma Sende Kazan
50 Mesaj Yazan HER kullanıcı 1 Haftalık Text Reklam Kazanıyor. PageRank Değerini Yükseltmek
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu