Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.08.2011, 14:48 (UTC)    
Mesaj konusu: ödüllü Logo Yarismasi

Yenilenen bakanlıklar logolarını değiştiriyor. Adalet Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı düzenledikleri logo yarışmasıyla yeni logolarını belirleyecek. Yarışmaya isteyen herkes katılabiliyor.

Bakanlıkların yeniden yapılandırılmasına ilişkin Kanun Hükmünde Kararname'nin ardından bakanlıklardan bazıları isimlerini değiştirdi, bazıları ise yeni kuruldu. Yeniden yapılanmanın ardından bakanlıklar imajlarını da değiştiriyor. Bu çerçevede Adalet Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı isteyen herkesin katılabileceği logo yarışması düzenliyor.

Düzenlemenin ardından yüzünü değiştiren Adalet Bakanlığı logosunu değiştiriyor. Son başvuru tarihi 5 Ağustos 2011 olan yarışmada bakanlık, stratejik amaçları ve tarihsel birikimine uygun, temsil gücü yüksek ve akılda kalıcı nitelikte yeni bir logo tasarımlarını bekliyor. Birinciye 20 bin lira ikinci ve üçüncüye 3'er bin lira verilecek olan yarışmanın sonuçları 19 Ağustos'ta açıklanacak. Ayrıntılı bilgi için; www.sgb.adalet.gov.tr adresinden yararlanabilirsiniz.

Yeni oluşturulan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'da logosunu yarışmayla belirlemek istiyor. 22 Ağustos olarak belirlenen son başvuru tarihine göre bakanlık katılımcılardan yaratıcı, akılda kalıcı ve fonksiyonel olarak kullanıma imkan verecek tasarımlar bekliyor. Bakanlık logosu için birinciye 10 bin lira verilecek olan yarışmada bağlı müdürlükler için seçilen logonun sahiplerine de 3'er bin lira ödül verilecek. Yarışmanın sonuçları 26 Ağustos'ta belli olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı için yapılan logo yarışması hakkında bilgi almak için www.cevresehircilik.gov.tr adresinden yararlanabilirsiniz.
______________

Ne mutlu Türküm diyene! M. Kemal Atatürk
Mesaj04.08.2011, 15:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgi için sağol katılacağım Very Happy
______________
Mesaj04.08.2011, 15:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

evrenseleglence yazmış:
bilgi için sağol katılacağım Very Happy


bisey degil ben bilmiyorum logo falan yapmayi ama bu iste pro. olanlari bildigim icin paylastim Wink
______________

Ne mutlu Türküm diyene! M. Kemal Atatürk
Mesaj04.08.2011, 15:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Very Happy çok zor sizin seçilmeniz bu işler pro ps de hazır styleslerle olcak birşey değil
Mesaj04.08.2011, 15:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

olsun denemekte fayda var...
______________

Ne mutlu Türküm diyene! M. Kemal Atatürk
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu