Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj27.08.2011, 17:53 (UTC)    
Mesaj konusu: bu kadarıda pessssssss

Yapay kalp ile yaşayan Turan Günbay yedek yapay kalbini kantinde unuttu.Döndüğünde yedek kalbini bulamayan Günbay “Kalbim kimsenin işine yaramaz, lütfen alan getir getirsin” dedi( www.ilginchaber.com )

Kalp hastası olan 29 yaşındaki Turan Günbay’a 2 Haziran’da yapay kalp takıldı. Taburcu olduktan sonra İzmir’in Torbalı İlçesi’nde kardeşinin evinde kalmaya başlayan Günbay, önceki gün sabah hastaneye kontrole geldi. Kendisini arabasıyla almaya gelecek yakınını beklemek için Anestezi ve Reanimasyon Kliniği’nin bulunduğu bloka geçtiğini belirten Günbay, yaşadıklarını şöyle anlattı: “10-12 saatte şarj gerektiğinden tüm yapay kalplilere bir de yedeği veriliyor. Şarj süresi dolduğunda vücuduma bağlı olanı çıkarıp diğerini takıyorum.

Çıkardığımı da şarja bağlıyorum. Bu nedenle yedeği de sürekli yanımda taşıyorum. Yedek kalbimle cüzdanımı bir çanta içinde oturduğum yerde, duvarın kenarına koydum. Bir süre sonra beklediğim araba geldi. Arabaya bindim, 10 dakika sonra yedek yapay kalbimi unuttuğum aklıma geldi, geri döndük. Çanta bıraktığım yerde yoktu. Doktorlarım bana bir başka hastadan çıkan yedek yapay kalp verdiler ama bu benim üzüntümü geçirmiyor. Bu cihazlar benden başka kimsenin işine yaramaz, satmaya kalksalar beş para etmez.

Ama benim için hayati önemi ve değeri olan bir şey, benim hayat çantamdı o. Alanın, bulanın EÜ Hastanesi Kalp damar Cerrahisi’ne getirmesini insanlık adına rica ediyorum.”
Mesaj27.08.2011, 18:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

pess diyorum başka birşey demiyorum Smile



bu kimin işine yararki neden almışlar anlamadım Rolling Eyes
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu