Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.09.2011, 18:51 (UTC)    
Mesaj konusu: İlginç

Arkadaşlar bu başlığı açmamdaki sebep herkesin ilginç bulduğu bir şeyi burda paylaşmasını istemem. Bu herşey olabilir internet üzerinde ilginç olaylar,ilginç bilgiler,ilginç yazılar yani anlicanız dikkatinizi çekmiş olan bşyi burda paylaşabilirsiiniz..

Smile

Örn ;

google.com a girin
Arama kutusuna '' google gravity '' yazın.
İlk linki tıklayın.
Bir kaç saniye bekleyin.. Ne olduğunu görün Smile

Bu en basitinden bir örnekti böyle şeyleri burda paylaşalım ve birbirimizin kültür seviyesini artıralım. Smile)
______________
Zafer Kaya
Zafer Kaya SineTurk
Dakik Ajans
Mesaj04.09.2011, 19:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yıkılıyor. Mr. Green

İngiltere'de öksürük şikayetiyle doktora giden 75 yaşındaki Ron Sveden'ın akciğerine yerleşmiş ve filizlenmiş bezelye bulundu.

İnanılmaz olay geçtiğimiz Mayıs ayında meydana geldi. Nefes alıp vermekte zorlandığı için tedavi gören Ron Sveden, bir süre sonra öksürmeye de başladı. Durumu giderek kötüleşince eşi Nancy, ambulans çağırdı.

Akciğerde oluşmuş bir tümörden şüphelenen doktorlar, Sveden'ın röntgeni çekildiğinde gözlerine inanamadı. Röntgene yansıyan sol akciğere hapsolmuş bir bezelyeydi. Üstelik yaklaşık 1.5 cm büyüklüğüne erişmiş ve filizlenmişti.

Ron Sveden hemen ameliyata alındı. Operasyonla ilgili bilgi veren Dr Jeff Spillane, bezelyenin akciğere yerleşmek için küçük olduğunu ancak filizlenmiş halinin kendi başına çıkamayacak kadar büyük olduğunu kaydetti.

Sveden, hastane günlerini hatırladığında bir detayı da hiç unutmuyor. Zira operasyondan sonra kendisine sunulan ilk yemek bezelye yemeği olmuş.
______________
Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.

M.Aslan
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu