Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj21.09.2011, 10:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Kastamonu turizm firması

Site Adresi:kastamonutur.com
Kuruluşu:2010
İçerik:kastamonu tur,kastamonu turizm 100lük
Tanıtımı:

[img]http://www.canlihabertv.com/includes/image.php/metro-turizm-30-milyon-euroluk-otobus-aldi0dd41dfa77.jpg?width=282&height=300&cropratio=282:300&image=/images/haberresim/metro-turizm-30-milyon-euroluk-otobus-aldi0dd41dfa77.jpg[/img]

Kastamonu turizm firması; sizlerin en mutlu ve en zor yanlarınızda taşıma hizmetinizde bulunmaktadır. Bu tecrübeli Kastamonu tur hizmetlerinde neler yok ki… Yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, düğün ve nişan gibi organizasyonlar, gerek kurum ve kuruluşların gerekse de özel olarak temin etmek isteyenlere gezi turları gibi pek çok ulaşım hizmetlerinizi karşılamaktayız.

Bu programlarda zaman ve yer olarak sizlerin talebi değerlendirilmekte ve ona göre arzu ettiğiniz alanlara yolculuk yapılmaktadır. Bu yolculuklarda dilediğiniz şoförümüzü ve dilediğiniz aracımızı seçebilme fırsatınız da mevcuttur. Sizler de kaliteli ve konforlu ulaşım hizmeti arzu ediyorsanız kastamonutur.com tam da sizler için tasarlandı. Sitemiz aracılığıyla bizlere çok daha kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu