Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj30.09.2011, 08:29 (UTC)    
Mesaj konusu: Yepyeni Eğlence Sitesi

Site Adresi:zagazuga.org
Kuruluşu:2011
İçerik:Program,spor,kültür ve daha pek çok şeye sahip forum sitesi.
Tanıtımı:

Ruhumuzu taşıyan varlığa beden, ceset gibi ifadeler kullanıyoruz. Bilim insanları cesedi bir kıyafet, ruhu ise o kıyafeti kullanan olarak görmektedirler. Bu tanım şu anlama geliyor; vücutta asıl olan ruhtur, ruh da vücudumuzu kullanarak dünya içinde bulunmaktadır. Bu bakımdan dünyada bulunurken bedenin önemli bir şekilde korunmasına ihtiyaç var. Çünkü benliğimizi bedenimizle taşımaktayız. Vücut sağlığı; beraberinde psikolojik olarak da etki bıraktığı için hassasiyetle dikkat edilmelidir. İyi şekilde bakılmayan bir beden sonradan bizlere yük getirecektir. Pek çok hastalığın insanları yataklara düşürdüğünü biliyorsunuz. İyi bir yaşam, sağlıklı bir yaşam için önce dengeli beslenme ve zararlı alışkanlıklardan korunmak gerekiyor. Tabi ki de bunun için bir bilinç gerekiyor. Sağlıklı yaşama bilinci olmayanlar, neyin bedenimize zararlı neyin de yararlı olduğunu idrak edemeyenler bu konuda başarılı değillerdir.

Bizler zagazuga.org olarak sizlere bu konuda bilgi hizmeti vermekteyiz. forum sitemizde sizler için önemli olabilecek şekilde pek çok sağlık makaleleri bulunmaktadır. Daha iyi şekilde forumumuzdan yararlanmanız için sizlere farklı 5 tane alan oluşturduk. Bunlar ilk yardım, kalp hastalıkları, göğüs- akciğer hastalıkları, ruh sağlığı ve göz hastalıklarıdır. Bu konuda web sitemizde her alandan paylaşım bulunmaktadır. Arzu ederseniz sizler de forumumuzda bu konu hakkında bilgilerinizi paylaşabilir, sorularınızı iletebilir, yeni konu açabilirsiniz. Sağlıklı bir nesil için iyi bir şekilde ön bilgi gerekmektedir. Siz de bu konuda forumumuza katkıda bulunup yarar sağlayabilirsiniz.

http://www.zagazuga.org sitemizde sadece sağlık bilgileri yok. Web sitemizde spordan müziğe, sinemadan program indirmeye kadar pek çok farklı alanda paylaşım hizmeti bulunmaktadır. Sizlerin de aramıza katılması bizleri oldukça mutlu edecektir. Haydi; siz de web sitemize misafir olun ve paylaşım alanlarımızda bizlerle hemen dost olun.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu