Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj03.10.2011, 07:45 (UTC)    
Mesaj konusu: En Güzel Video İzleme Portalı

Site Adresi:izleylen.com
Kuruluşu: 2008
İçerik:video izle ,komedi ,komik videolar
Tanıtımı:




İnternet üzerinde en çok yapılan aktivitelerden biri video izlemektir. Bu sebepten dolayı internet dünyasında binlerce video sitesi mevcut durumda youtube, google video gibi web siteleri bunların başlıcalarından olmaktadır. Her gün internet dünyasına binlerce yeni videolar yüklenmektedir. Bu videoların hepsine ulaşmak çok zordur. Aynı zamanda popülaritesi yüksek olan videolar arasında iyi seçim yapmak için video rehberleri gereklidir. Bundan dolayı izleylen.com tamamen sizler için kurulan bir video sitesidir. Bu web sitesinde sizlerin rahat video erişiminiz için en popüler, en kaliteli videolar yüklenmektedir. Aynı zamanda internet dünyası üzerindeki popüler videolar sizler için gün be gün sitemize eklenmektedir.

Web sitemizde sizlerin dilediğiniz videolara ulaşmanız için çeşitli kategoriler kurduk. Amatör videolar, komik videolar, şiir videoları, belgeseller, sinema videoları bunların sadece başlıcalarından gelmektedir. Bu kategorilerimizi kullanarak sevdiğiniz video türlerine ulaşmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Sanal video dünyamızdaki videolar internet serverımıza yüklü değildir. Site yapısı olarak videoları kendimiz upload etmemekteyiz. Web sitemizdeki videoları youtube, vimeo gibi internet sitelerinden video arşivimize aktarmaktayız. Bu sayede her video için vakit kaybetmemekte ve sizlerin bu videolara daha hızlı erişmeniz için ortam sağlamaktayız. izleylen.com üzerindeki videolarda yorum kutuları da mevcut durumdadır. Her videonun altında bu yorum kutuları mevcuttur. Bu yorum kutularını kullanarak izlediğiniz videolar hakkında beğeni ve eleştirilerinizi rahatlıkla aktarma imkânını da bulacaksınız. Ayrıca izlemek için açtığınız her video altında çeşitli açıklamalar mevcuttur. Bu açıklama alanında videonun yapısı ve içeriği hakkında bilgiler de mevcut durumdadır.

Haydi sizler de arzu ettiğiniz kaliteli videolar için sitemize misafir olun. Komediden maceraya kadar tüm videolarımızı hiçbir ücret ödemeden rahatlıkla izleme imkânını elde edeceksiniz. Hepinize kaliteli ve iyi seyirler diliyoruz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu