Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj26.11.2011, 13:58 (UTC)    
Mesaj konusu: isim( at )soyisim sorunu + isim( at )siteadi.tr.gg [yardim]

arkadaşlar isim( at )soyisim hotmailin nasıl kurulduğunu bilmeyen yoktur her halde bilenlere soruyorum şimdi üyelik işlemlerini tamamladıktan sonra kabul ediyorum a tıklıyorum karşıma bu çıkıo

işte yata

HATA BU : İsteğinizi tamamlayamıyoruz
Windows Live ID hesabınızı oluştururken bazı teknik sorunlarla karşılaştı. Windows Live kullanmaya bugün başlamak için, destek almak üzere burayı tıklatın ve Windows Live ID'yi seçip aşağıdaki kodu kopyalayıp forma yapıştırın.

LEFKPK~OIUSMQQUQU[[UZ\]

YAZIDANDAN BİRLEY ANLAŞILMIO BİLEN BİRİ YOKMU
-------------------------------
birde diyelim destek( at )salihlerinyolu.tr.gg kursam mail gelirmi
[/code]
______________

DOST SİTE www.toxoyun.tr.gg
Mesaj29.11.2011, 18:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hata Bu : " İsteğinizi tamamlayamıyoruz.
Windows live id numaranızı oluştururken bazı teknik sorunlarla karşılaştık. Windows live bugün kullanmaya başlamak için, destek almak üzere buraya tıklayın ve Windows Live ID'yı seçip aşağıdaki kodu kopyalayıp, forma yapıştırın."

Ayrıca siten uzantılı bir hesap oluşturduğunda msn'miz her açıldığında e-posta adresi doğrulanmadı yazar ve doğrulanmaz da siz boşverin onu iletiniz de Örnek:admin( at )kendisiteniz.com olarak kalır ve e-postalar o msn adresine yollanamaz sadece görüşme yapılabilir yolanır ama bakılamaz. Çünkü doğrulanmadı.
(Alıntıdır)
______________
Aşık olmak anlık bir şey. Birden her şeyin çok parlak göründüğü, birden en pastel renklerin bile ısınmaya başladığı, birden tüm yemeklerin, çok daha lezzetli olduğu bir an bu.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu