Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj09.01.2012, 12:54 (UTC)    
Mesaj konusu: Oto Kiralama

Oto Kiralama
Son 1 senedir adından sıkça söz ettiren Bilhan Oto Kiralama, sektördeki kalitesini koruyarak ile birlikte hizmet hayatına devam ediyor.

Bilhan Oto Kiralama firmasını bilmeyenler için kısa bir tanım yapabiliriz.

Yeşilköy merkezli bir araba kiralama firmasıdır. Kendi bünyesinde yer alan otomobilleri ile hizmet vermektedir ve sürekli araç filosunu büyütmektedir. Tüm İstanbul genelinde ve çevre illerinde hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan bir oto kiralama firmasıdır.

Her bütçeye uygun otomobil modeli Bilhan'da!
Bütçeniz düşükse, firmamız da bütçenize göre otomobil bulabilirsiniz. Web sitemizden de görebileceğiniz ekonomik araçlar bölümümüzde yer alan, Citroen C3, Citroen C4, Hyundai Era, Renault Clio ve Fiat Punto gibi modelleri daha uygun fiyatlar ile oto kiralama yapabilirsiniz. 50 TL'ye dahi otomobil bulabileceğiniz Oto Kiralama firmamızdan aldığınız otomobiller 2011 model olup, temiz ve bakımları yapılmış otomobillerdir.

Çok daha fazlası için tavsiyemiz Spor Araçlar!
Bütçeniz yeterli, ama üstte yer alan otomobiller size yeterli değil mi? O zaman sizi, spor araç filomuza davet ediyoruz. Spor araçlarımız arasında Bmw Z4, Bmw 3.18 Ci, Ferrari F430 ve Mini Cooper gibi spor modeller, istanbul oto kiralama'da yer almaktadır.

Firmamız hakkında daha fazla bilgi almak için bilhanotokiralama(.com) sitemize gidebilirsiniz.
Teşekkür ederiz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu