Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.02.2012, 14:26 (UTC)    
Mesaj konusu: Veda ve Teşekkür

Herkese merhaba,

Bu sitede ilk kez kendime site tasarlamaya başladığımda sayfa üzerinde minik bir reklam vardı sadece. Siteyi bitirip yayınlamaya başladıktan sonra adım adım büyüdü reklamların boyutu. En son, sitede yayınlanan yazıların üzerini kapatan ve site içeriğiyle hiç de uyumlu olmayan yarım sayfa reklam hem ziyaretçiler hem de benim için büyük sıkıntıya neden olmaktaydı.

Özdeyişlerimizde "Kötü komşu, insanı evsahibi yapar" diye bir deyiş vardır. Ben de bu taciz eden bu reklamların sayesinde kendi domainime kavuştum.

Bedava Sitemde bulunan www.nazaninan.tr.gg adresindeki sitem www.nazan-inan.com adresine taşınmıştır.

Ancak benim için site tasarımında ve yayınlanmasında Bedava Sitem'in ve forumların bir ilköğrenim adımı olması, site görevlileri ile site sahiplerinden dostca ilişkiler kurduklarıma vesile olması anlamında Bedava Siteme ve emeği geçenlere teşekkürü de bir borç olarak görüyorum.

Herkese çalışmalarında başarılar dileyerek, benim ayrılmama neden olan bu güzel sitedeki bu taciz eden reklamların bir gün normal ölçülere alınarak diğer site sahiplerinin sıkıntılarının son bulmasını umut ediyorum.

Tekrar teşekkürler ve hayırlı günler herkese.


Nazan İnan

www.nazaninan.tr.gg

www.nazan-inan.com
______________
nazaninan
Mesaj25.02.2012, 14:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

başarılar Smile
______________
Photoshop hakkında herşey bekodesign.tr.gg
Mesaj25.02.2012, 14:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sizi B-S'de görmemiştim ama başarılar.
Mesaj26.02.2012, 09:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet isabetli bir karar almışsınız. Sanırım bende bu yolla buradan ayrılacağım.
Ayrılmamız elbetteki B-S 'nin kötü olduğu anlamına gelmiyor. Sonuçta bir çoğumuzun, çoğu şeyi ilk önce burada öğrenmemize burası vesile oldu. Fakat bu ölçüsüz reklam içeriklerinin gün geçtikçe artması, daha sonraları "daha da mı büyüyecek ?" sorusunu akıllara getiriyor. Zira Nazan hanımdan başka 1, 2 kişi daha tanıyorum buradan ayrılan. Hep bu sebepten dolayı üstelik. Ben de bu kervana katılacağım sanırım. B-S ile oluşturulan web siteleri PR3 'lere kadar çıkaran bizlere .com .net gibi uzantılar verildiğinde sanırım daha büyük şeyler yapabiliriz.

Hayırlı uğurlu olsun!
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu