Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj09.05.2012, 19:26 (UTC)    
Mesaj konusu: CSS ve JQuery ile navigasyon Apple menü

Apple’ın kurumsal kimliği dahilindeki grafik tasarım stili her zaman hoşuma gitmiştir. Bu stili web sitelerinde kullanmak isteyen tasarımcılar için tympanus.net, CSS ve Jquery ile hazırlanmış çok güzel bir navigasyon menü dersi yayınlamış. Menü ilk bakışta gerçekten de Apple stiline çok benziyor. Ancak butonların üstüne gelindiğinde kayarak ortaya çıkan ikonlar, menüyü Apple stilinden bir adım öteye taşıyıp kendine özgü göz alıcı bir fark yaratıyor. Fare imlecini butonun üstünden çektiğimizde ikonlar tekrar kayarak kayboluyor. Diğer yandan ikonların butonların üstünden gelip, altına gitmesi bir anlamda “oyun kartı karıştırma” efektini andırıyor.

Menüde kullanılan ikonlar Dyricons.com‘da lisanslı olarak bulunduğundan burada paylaşmak istemedim. Ancak yine aynı sitede bulunan ücretsiz ikon setlerinden faydalanabilir ya da kendi arşivinizden istediğiniz ikonu kullanabilirsiniz.

önizleme http://www.tympanus.net/Tutorials/FancyAppleStyleNavigation/

dosyayı indir http://tympanus.net/codrops/2010/01/17/css-and-jquery-tutorial-fancy-apple-style-icon-slide-out-navigation/
______________
@tr.gg dısı link yasak
Mesaj09.05.2012, 19:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

En sevdiğim menü uygulaması
______________
@tr.gg dısı link yasak
Mesaj10.05.2012, 05:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Teşekkürler en sevdiginiz menü uygulamasını bizimle paylaşmanız gerçekten çok büyük bir incelik, Yanlız bunu bir kaç web sitede görmüştüm reklam yapmak gibi olmasın ama Catlak-Site55'in yani Sadık abimin web sitesinde vardı bu paylaşım genede teşekkür ederim emeğe saygı.;)
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu