Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj22.05.2012, 14:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Tıbbi Çeviri

Site Adresi: tibbicevirici.com
İçerik: Tıbbi çeviri, Tıbbi tercüme, Makale tercüme hakkında hizmet veren bir internet sitesi.
Tanıtımı:

Tıbbi çeviri internet sitesi, bilimsel dergiler için yazılmış her alandaki makaleleri veya yazıları Amerikalı ve konusunda uzman bilim adamları aracılığı ile İngilizce'ye çeviren bir firma sitesidir. Her türlü yazınızı Türkçe'den İngilizceye çevirtebilir ve dil bigisi eksikliklerinizi giderebilirsiniz. Özellikle tıp ve biyoloji konusundaki uzman çalışanları ile öncü firmalardan olan Tıbbi tercüme sitesi, 50 TL gibi çok düşük ücretlerle bu hizmeti ayağınıza getiriyor. Sizin yapmanız gereken tek şey, makalenizi yollamak ve arkanıza yaslanmak.

Firmanın hizmetleri bunlarla da sınırlı değil. İş başvuru mektuplarını tahsis ettirmek isteyenler, Tıp ve Biyoloji dalındaki bilim adamları, tıp doktorları ve tıp öğrencileri de, yazıları veya makaleleri için çeviri veya redaksiyon hizmeti alabiliyorlar. Tamamen dil bilgisi kurallarına uygun, ana dili İngilizce olan uzmanlar tarafından hazırlanan makaleler ile dergilerden red cevabı almanız imkansız. Kaldı ki firmanın bugüne kadar hazırladığı tüm makalelerin hakemler tarafından onaylanması, yani red cevabı almaması da bu başarılarını kanıtlıyor.

Makale tercüme konusunda uzman olan internet sitesine, tibbicevirici.com adresinden ulaşmak mümkün. Site üzerindeki iletişim yollarını kullanarak aradığınız sorulara cevaplar bulabilirsiniz. İletişim bölümü ile haftanın 7 günü 24 saat yetkili bir kişiye mesaj bırakmak mümkün.

Eğer siz de dil bilgisi ve imla kurallarına uygun, uzman eller tarafından hazırlanmış bir çeviri istiyorsanız, tibbicevirici.com sizin için doğru adres olacaktır.


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu