Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj22.05.2012, 18:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Bornova Evden Eve Nakliyat

Bornova Evden Eve Nakliyat

Bornova içerisinde taşınmanız gerektiğinde en öncelikli tercihiniz size kaliteli hizmeti uygun fiyata sunabilecek bir nakliyat firması bulmanız gerekecektir. Evden eve nakliyat firmaları eşyalarınızı paketleyerek taşımaktalar. Ayrıca mobilyalarınızın demontaj ve montaj işlemlerini yine firma kendi elemanları ile tarafınıza bu hizmeti sunmakta. Evinizin katlarının yüksek olması durumunda eşyalarınız asansörlü taşıma ile çok daha rahat ve sağlıklı taşınmakta.

[B]İzmir evden eve nakliyat Bornova [/B]sektöründe hizmet veren Egetur evden eve nakliyat sizlere tüm bu hizmetleri garantili ve sigortalı olarak vermektedir. [B]Bornova evden eve nakliyat[/B] denildiğinde akla ilk gelen firmaların başında gelen EGETUR sizlere beklentilerinizi karşılayacak bir hizmet sunmaktadır.

Firma 199 yılından itibaren ev taşıma konusunda profesyonel hizmet sunmakta ve bu alanda lider konumda olduğunu kurumsal firmalar ile yürüttüğü çalışmalar ile görebiliyoruz. Eşyalarınız hepsi Adan Zye havalı naylonlar ile sarılmaktadır. Kırılacak eşyalarınız yine beyaz kağıtlarla sarılıp karton kolilere yerleştirilmekte. Bunun yanı sıra taşıma esnasında kara kara düşündüğünüz ve nasıl kırışmadan taşıyabiliriz dediğiniz askılı elbiseleriniz özel askılı elbise dolapları ile taşımaktalar. Ve belkide hep tereddütle baktığınız ve kolay kolay kimseye emanet etmediğiniz mobilyalarınız uzman personeller tarafından demontaj ve montaj işlemleri yapılır.

Sizlere son olarak firmanın resmi sitesinin adresini vermekteyiz. [B]http://www.egeturevdeneve.com [/B] adresinden gerekli tüm çalışmaları inceleyebilir ve firmanın referanslarını inceleyerek firma ile çalışabilirsiniz.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu