Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  

<param NAME="ShowAudioControls" VALUE="true">
<param NAME="ShowAudioControls" VALUE="true">
  0%
[ 0 ]
<param NAME="ShowAudioControls" VALUE="true">
  0%
[ 0 ]
Toplam Oylar : 0

Yazar Mesaj
Mesaj27.04.2009, 08:14 (UTC)    
Mesaj konusu: <param NAME="ShowAudioControls" VALUE="tru

<object id="MediaPlayer" codeBase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,4,7,1112" type="application/x-oleobject" height="50" standby="Loading Windows Media Player components..." width="530" classid="CLSID:22D6f312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95">

<param NAME="filename" value="http://sg01.votreradio.com/PLAYERS/player_280.wax">

<param NAME="autoStart" VALUE="true">

<param NAME="TransparentAtStart" VALUE="false"><param NAME="AnimationatStart" VALUE="false">

<param NAME="ShowStatusBar" VALUE="true">

<param NAME="ShowControls" VALUE="true">

<param NAME="autoSize" VALUE="false">

<param NAME="displaySize" VALUE="false">

<param NAME="ShowAudioControls" VALUE="true">

<param NAME="ShowPositionControls" VALUE="false">

<param name="Volume" value="-1">

<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/" src="http://85.25.6.86:15000" width="530" height="50" transparentatstart="0" autostart="1" animationatstart="0" showcontrols="true" showaudiocontrols="1" showpositioncontrols="0" autosize="0" showstatusbar="1" displaysize="false"></object></td></tr>
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu