Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj28.04.2009, 07:09 (UTC)    
Mesaj konusu: bu kodu düzenleyebilirmisiniz?

Kod:
<img src="http://www.paylaskiresim.com/img/wve997gcaz.png" alt="" /><br />
<form method="post" action="-Ue-ye-Giri%26%23351%3Bi.htm">
    <table>
        <tbody>
            <tr>
                <td>Kullanıcı adı:</td>
                <td><input type="text" value="" name="logindata[name]" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Şifre:</td>
                <td><input type="password" value="" name="logindata[kennwort]" /></td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>
    &nbsp;     <input type="hidden" value="1" name="mode" /> <input type="hidden" value="1" name="checklogin" /> <input type="hidden" value="1" name="logindata[checklogin]" /><input type="submit" value="Giriş" />
</form>




bu üye girişini daraltabılırmısınız? bu resim gibi :
______________
Mesaj28.04.2009, 07:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kodda Hata Var.
______________
Forum imzanız 3 Satırı Geçmemelidir.
@odev-arsivleri
Mesaj28.04.2009, 07:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

tablolarımı dıyorsun?
______________
Mesaj28.04.2009, 07:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

sekmen-ailesi yazmış:
tablolarımı dıyorsun?


1.Tablo Halinde Çıkmıyor.
2.Kodu Düzenlemeye Çalıştığımda Tablo Daraltılmıyor.Ama Front Page Programı İle Belki Daraltabilirsin.
Mesaj28.04.2009, 10:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

merhaba,
kod da biraz değişiklik yaptım.
umarım aradığınız kod budur.


Kod:
<table height="70" cellspacing="1" cellpadding="1" width="230" border="1">
    <tbody>
        <tr>
            <td>


<img class="" alt="" src="http://www.paylaskiresim.com/img/wve997gcaz.png" /></a>
    <table>
        <tbody>
            <tr>
                <td>Kullanıcı adı:</td>
                <td><input type="text" value="" name="logindata[name]" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Şifre:</td>
                <td><input type="password" value="" name="logindata[kennwort]" /></td>
            </tr>
        </tbody>
    </table>
   <input type="hidden" value="1" name="mode" /> <input type="hidden" value="1" name="checklogin" /> <input type="hidden" value="1" name="logindata[checklogin]" /><input type="submit" value="Giriş icin tıkla" />
</form>


</td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
</p>
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu