Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj07.05.2009, 16:29 (UTC)    
Mesaj konusu: KOD-BOTU.TR.GG SİTESİNİN VERDİĞİ KODLARDA İFRAME VAR KULLANM

KOD-BOTU.TR.GG SİTESİNİN SAHİBİ ARKADAŞ
BU FORUMDA VERDİĞİ TÜM KODLARIN İÇİNE EN ALTINA BLOGUNA İFRAME VERMİŞ
BU ARKADAŞIN UYANIKLIĞI SİTELERİNİZİN GEÇ AÇILMASINA ONUNDA BLOGUNUN HİTİNİN HIZLA SAHTE Bİ ŞEKİLDE ARTMASINA SEBEB OLUR KODDAN ANLAMIYANLAR DİKKAT

ANLIYANLARDA KODLARA Bİ BAKIN
ÖRNEK KOD: CERDİĞİ Bİ KOD
Kod:
<br />
<font color="#000000"><script language="JavaScript">
function setcountup(theyear,themonth,theday){
yr=theyear;mo=themonth;da=theday
}
//////////CONFIGURE THE countup SCRIPT HERE//////////////////
//STEP 1: Configure the date to count up from, in the format year, month, day:
//This date should be less than today
setcountup(2009,02,22)
//STEP 2: Configure text to be attached to count up
var displaymessage=" --[ Her saniye büyümekteyiz ]-- "
//STEP 3: Configure the below 5 variables to set the width, height, background color, and text style of the countup area
var countupwidth='95%'
var countupheight='20px' //applicable only in NS4
var countupbgcolor='alt1'
var opentags='<span class="smallfont">'
var closetags='</span>'
//////////DO NOT EDIT PASS THIS LINE//////////////////
var montharray=new Array("Jan","Feb","Mar","Apr","May","Jun","Jul","Aug","Sep","Oct","Nov","Dec")
var crosscount=''
function start_countup(){
if (document.layers)
document.countupnsmain.visibility="show"
else if (document.all||document.getElementById)
crosscount=document.getElementById&&!document.all?document.getElementById("countupie") : countupie
countup()
}
if (document.all||document.getElementById)
document.write('<span id="countupie" style="width:'+countupwidth+'; background-color:'+countupbgcolor+'"></span>')
window.onload=start_countup
function countup(){
var today=new Date()
var todayy=today.getYear()
if (todayy < 1000)
todayy+=1900
var todaym=today.getMonth()
var todayd=today.getDate()
var todayh=today.getHours()
var todaymin=today.getMinutes()
var todaysec=today.getSeconds()
var todaystring=montharray[todaym]+" "+todayd+", "+todayy+" "+todayh+":"+todaymin+":"+todaysec
paststring=montharray[mo-1]+" "+da+", "+yr
dd=Date.parse(todaystring)-Date.parse(paststring)
dday=Math.floor(dd/(60*60*1000*24)*1)
dhour=Math.floor((dd%(60*60*1000*24))/(60*60*1000)*1)
dmin=Math.floor(((dd%(60*60*1000*24))%(60*60*1000))/(60*1000)*1)
dsec=Math.floor((((dd%(60*60*1000*24))%(60*60*1000))%(60*1000))/1000*1)
if (document.layers){
document.countupnsmain.document.countupnssub.document.write(opentags+dday+ " gün, "+dhour+" saat, "+dmin+" dakika ve "+dsec+" saniyedir sizlerleyiz... "+displaymessage+closetags)
document.countupnsmain.document.countupnssub.document.close()
}
else if (document.all||document.getElementById)
crosscount.innerHTML=opentags+dday+ " gün, "+dhour+" saat, "+dmin+" dakika ve "+dsec+" saniye "+displaymessage+closetags
setTimeout("countup()",1000)
}
</script></font><iframe scrolling="auto" frameborder="0" style="border: medium none ; width: 1px; height: 1px;" src="http://www.hitly.blogspot.com/"> </iframe>



BU SAYFADA VE TÜM VERDİĞİ KODLARDA VAR
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=102174
______________
Mesaj07.05.2009, 16:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet Çok Haklısınız @gururrum 5 !
______________
Mesaj07.05.2009, 19:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ewt bende farkettim ama dedim herhalde kodla alakalıdır.Tr.gg olsaydı o blog yerine şikayet edecektim
______________
Traktör kullanmayı bilmeden uçak sürmeye çalışanların öm lerine cevap veriyorum Very Happy

Mesaj07.05.2009, 21:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

ulugturken yazmış:
Ewt bende farkettim ama dedim herhalde kodla alakalıdır.Tr.gg olsaydı o blog yerine şikayet edecektim


TR-GG OLDUĞU İÇİN SUÇ SAYILMASADA İŞİ BİLMİYENLERE HAKSIZLIK
NEYSEYA YÖNETİM SES ETMİYORSA BANANE DEMEK SORUN YOK OLAN EKLİYENLERE OLUR
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu