Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj09.05.2009, 12:30 (UTC)    
Mesaj konusu: Köprü de mavi alt çizgi sorunu

Bir yazıya köprü eklediğimde altında mavi alt çizgi çıkıyor. Bu css desding tasarımında oluyor. Bunu engelleyen bir kod var mı ? Bilenler kodu yazarsanız sevinirim ...
______________
Mesaj09.05.2009, 12:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

resim eklediğinde kenarı 0 yap gider
______________

Mesaj09.05.2009, 12:57 (UTC)    
Mesaj konusu: cvp

kenar yazan yeri 0 yap

Mesaj09.05.2009, 13:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

ikinizede teşekkür ederim resim sorunumu düzelttim ama yazı da hala sorunum var...

yazıya link verince alt çizgiyi nasıl engelleyebilirim ?
______________
Mesaj09.05.2009, 13:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeşim valal orasını ben bilemiyeceğim Very Happy
Mesaj09.05.2009, 13:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

onu bende bilmiyrum
______________

Mesaj09.05.2009, 13:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

sanal-dunyamiz yazmış:
kardeşim valal orasını ben bilemiyeceğim Very Happy


Laughing moderatör arkadaşım yardımcı oldu meğer kod duymuş:

Kod:
<style>
<!--
A{text-decoration:none}
-->
</style>

______________
Mesaj09.05.2009, 13:44 (UTC)    
Mesaj konusu: ynt:

iyide yazıyı url yi nere yazcan?
Mesaj09.05.2009, 13:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu kodu css desding tasarımında tasarım üstüne bir yere koyarsan verdiğimiz köprülü linklerin altındaki çizgiyi kaldırıyor.
______________
Mesaj09.05.2009, 13:48 (UTC)    
Mesaj konusu: ynt:

hmm oke saol ben sana sende bana yardımcı oldun..
Mesaj02.06.2009, 16:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

eğer css tasarımdaysan
sadece bu kodu css koduna ekleyebilirsin...

Kod:
A{text-decoration:none}
Mesaj02.06.2009, 16:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

prdn kodu eskik vermişim:

Kod:
A {text-decoration:none,}


BÖYLE OLUCAK Wink
Mesaj03.06.2009, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodla bi alakası yok ki site ayarlarına gir ordan prof seçili oluyor ya html kolarını kullanmak için onu kaldır sonra gir ana sayfaya veya nereye köprü yapıyorsan böyle dene bende burdan yapıyorum ve bir sorun olmuyor kodluk bir alakası yok Wink
Mesaj03.06.2009, 20:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

en doğrusu @sozelcileriz
______________

Mesaj03.06.2009, 21:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

sozelcileriz yazmış:
kodla bi alakası yok ki site ayarlarına gir ordan prof seçili oluyor ya html kolarını kullanmak için onu kaldır sonra gir ana sayfaya veya nereye köprü yapıyorsan böyle dene bende burdan yapıyorum ve bir sorun olmuyor kodluk bir alakası yok Wink


sorun günler öncesinden çözüldü. Ayrıca senin anlatmış olduğunla bu konunun hiçbir alakası yok Wink
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu