Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj14.05.2009, 15:32 (UTC)    
Mesaj konusu: ){*ZiYARETCİLERİNİN SİTENDE KAÇ d.k KALDIĞINI ÖĞREN*}(

DAHA FAZLASI iÇiN
>>>>> www.bakkals.tr.gg <<<<<
KUSURA BAKMAYIN SABiT BASLIK NASIL AÇACAĞIMI BiLMiYORUM.
Kod:
<script type="text/javascript" type="javascript">
day = new Date();
miVisit = day.getTime();

function clock() {
    dayTwo = new Date();
    hrNow = dayTwo.getHours();
    mnNow = dayTwo.getMinutes();
    scNow = dayTwo.getSeconds();
    miNow = dayTwo.getTime();
    if (hrNow == 0) {
          hour = 12;
          ap = " AM";
    } else if(hrNow <= 11) {
          ap = " AM";
          hour = hrNow;
    } else if(hrNow == 12) {
          ap = " PM";
          hour = 12;
    } else if (hrNow >= 13) {
          hour = (hrNow - 12);
          ap = " PM";
    }
    if (hrNow >= 13) {
          hour = hrNow - 12;
    }
    if (mnNow <= 9) {
          min = "0" + mnNow;
    }
    else (min = mnNow)

    if (scNow <= 9) {
          secs = "0" + scNow;
    } else {
          secs = scNow;
    }
    time = hour + ":" + min + ":" + secs + ap;
    document.saat.button.value = time;
    self.status = time;
    setTimeout('clock()', 1000);
}

function timeInfo() {
    milliSince = miNow;
    milliNow = miNow - miVisit;
    secsVisit = Math.round(milliNow / 1000);
    minsVisit = Math.round((milliNow / 1000) / 60);
    alert("Yaklaşık " + minsVisit + " dakika "
    + secsVisit + " saniyedir sitemizdesiniz.");
}

document.write("<form name=\"saat\"><input type=\"button\" value=\"Bilgi için tıklayın\" id=\"button\" name=\"button\" onClick=\"timeInfo()\"></form>");
onError = null;
clock();
</script>[/u]
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu