Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj23.05.2009, 14:08 (UTC)    
Mesaj konusu: HackerFriend gibi site başlığı

Arkadaşlar bende hackerfriend gibi internet explorer penceresinde sitemin sloganının hareket etmesini istiyorum ama forumda aradım taradım bulamadım lütfen yardım edin. Sad
Mesaj23.05.2009, 14:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Öncelikle merhaba sevgili arkadaşım.

Sizin bahsetmek istediğiniz şey flash tır. ve Flash professionel bir şekilde yada basit birşekilde yapılabilir. bunun için çeşitli SWF creator gibi veya dreamweaver gibi çeşitli programlardan yararlanılarak yapabilirsin. bunun için forumun yeri burası değildir 3D bölmümüne göz atarsan isteğin şeyleri bula bilme imkanın olabilir.

Burada yalnızca tüm bedava-site (m) in yaşadığı problemler ele alınır.

Tüm Bedava-site(m) 'e iyi günler diliyorum.

______________
Mesaj23.05.2009, 14:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bende ilk olarak yanlış yere başlık açtığım için özür dilerim.
Cevap verdiğiniz için de teşşekkür ederim ama bunun "3D" altına başlık açarsamda yanlış olacağını düşünüyorum ünkü benim demek istediğim browserdeki site adının nasıl hareket ettiğidir.

İyi günler... Sad
Mesaj23.05.2009, 14:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

yeni-city yazmış:
Bende ilk olarak yanlış yere başlık açtığım için özür dilerim.
Cevap verdiğiniz için de teşşekkür ederim ama bunun "3D" altına başlık açarsamda yanlış olacağını düşünüyorum ünkü benim demek istediğim browserdeki site adının nasıl hareket ettiğidir.

İyi günler... Sad


Hayır Konuyu Doğru Yere Actınız...
Ayrıca Onun Flash İle İlgisi Yok...
Onun Bir Kodu Vardı...Bulunca Paylasacağım...

İyi Günler...

______________
Mesaj23.05.2009, 14:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Üzgünüm ben yanlış anlamışım.

Kod:
<SCRIPT LANGUAGE='JavaScript'>

var default1 = "HackeR FrienD | ";
var text1 = "HackeR FrienD | Bilgi";
var text2 = "HackeR FrienD | Güçtür";
var text3 = "HackeR FrienD | Paylastikça";
var text4 = "HackeR FrienD | Büyür!";
var changeRate = 2000; // 1000 = 1 second
var messageNumber = 0;

function changeStatus() {
  if (messageNumber == 0) {
     window.status=default1;
     document.title=default1;
    }
  else if (messageNumber == 1) {
     window.status=text1;
     document.title=text1;
    }
  else if (messageNumber == 2) {
     window.status=text2;
     document.title=text2;
     }
  else if (messageNumber == 3) {
     window.status=text3;
     document.title=text3;
     }
  else if (messageNumber == 4) {
     window.status=text4;
     document.title=text4;
     messageNumber = 0;
     }

  messageNumber++;
  setTimeout("changeStatus();",changeRate);

}

changeStatus();

</SCRIPT>


Kodda değişikleri siz yapabilirsiniz.
______________
Mesaj23.05.2009, 14:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

eminonu yazmış:
yeni-city yazmış:
Bende ilk olarak yanlış yere başlık açtığım için özür dilerim.
Cevap verdiğiniz için de teşşekkür ederim ama bunun "3D" altına başlık açarsamda yanlış olacağını düşünüyorum ünkü benim demek istediğim browserdeki site adının nasıl hareket ettiğidir.

İyi günler... Sad


Hayır Konuyu Doğru Yere Actınız...
Ayrıca Onun Flash İle İlgisi Yok...
Onun Bir Kodu Vardı...Bulunca Paylasacağım...

İyi Günler...



Beni bu konuda bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim Very Happy ve kodu bulduğunuzda paylaşacağınızı bildiğiniz içinde extradan teşekkür ederim
Mesaj23.05.2009, 14:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

hazax-3 yazmış:
Üzgünüm ben yanlış anlamışım.

Kod:
<SCRIPT LANGUAGE='JavaScript'>

var default1 = "HackeR FrienD | ";
var text1 = "HackeR FrienD | Bilgi";
var text2 = "HackeR FrienD | Güçtür";
var text3 = "HackeR FrienD | Paylastikça";
var text4 = "HackeR FrienD | Büyür!";
var changeRate = 2000; // 1000 = 1 second
var messageNumber = 0;

function changeStatus() {
  if (messageNumber == 0) {
     window.status=default1;
     document.title=default1;
    }
  else if (messageNumber == 1) {
     window.status=text1;
     document.title=text1;
    }
  else if (messageNumber == 2) {
     window.status=text2;
     document.title=text2;
     }
  else if (messageNumber == 3) {
     window.status=text3;
     document.title=text3;
     }
  else if (messageNumber == 4) {
     window.status=text4;
     document.title=text4;
     messageNumber = 0;
     }

  messageNumber++;
  setTimeout("changeStatus();",changeRate);

}

changeStatus();

</SCRIPT>


Kodda değişikleri siz yapabilirsiniz.



Önemli değil, teşekkür ederim Very Happy
Mesaj23.05.2009, 14:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hackerfreind'in Sitesinden Yahud Diğer Sitelerden İzinsiz Hiçbirşey Alamazsınız..!!!
______________
Mesaj23.05.2009, 14:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ne demek Wink
______________
Mesaj05.06.2009, 14:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

eminonu yazmış:
Hackerfreind'in Sitesinden Yahud Diğer Sitelerden İzinsiz Hiçbirşey Alamazsınız..!!!



HackerFriend'in sitesinin en alt bölümünde "Alıntı olarak göstermek şartıyla
sitemizdeki tüm içeriği kullanabilirsiniz." diye bir yazı var eğer sitemizde kaynak bölümü açarsak bu sorunu ortadan kaldırabiliriz.
Mesaj05.06.2009, 14:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod Hackerfriend'e ait değil. Onun için telif hakkı söz konusu olamaz.
Mesaj05.06.2009, 15:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

oynaturk yazmış:
Kod Hackerfriend'e ait değil. Onun için telif hakkı söz konusu olamaz.


haklısın bak eminönü seni furkan [RizorKing] aracıyıcılığıyla tanıyorum daha yaşın küçün en azından benden küçüksün saygılı olucam ama bilmediğin şeylere yha düşünerek yaz yada hiç yazma Wink
______________

SİTEMİZE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Mesaj05.06.2009, 16:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

sivastaraftar yazmış:
oynaturk yazmış:
Kod Hackerfriend'e ait değil. Onun için telif hakkı söz konusu olamaz.


haklısın bak eminönü seni furkan [RizorKing] aracıyıcılığıyla tanıyorum daha yaşın küçün en azından benden küçüksün saygılı olucam ama bilmediğin şeylere yha düşünerek yaz yada hiç yazma Wink
bu kodu hackerfriend mi yaptı öyleyse scripti ve dolayısıyla html yi de mi hackerfriend yaptı ?

ayrıca yaş konusunun zamanı değil
______________
Mesaj05.06.2009, 16:45 (UTC)    
Mesaj konusu: bu site hacked

http://hazax-power-poin.de.tl/ reklam degil alın işde hacked edmişlerrr
Mesaj05.06.2009, 19:12 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: bu site hacked

rapojen12 yazmış:
http://hazax-power-poin.de.tl/ reklam degil alın işde hacked edmişlerrr


salakmıyız lan biz sen yalandan hacked indexi koymussun SALAK kimi kandırıosun
______________

SİTEMİZE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu