Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.05.2009, 09:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Türkiye'de ADSL rekabeti kızışıyor

Türkiye’deki internet sağlayıcılarının artması, aralarındaki rekabeti artırdı ve bu durum da fiyatların daha cazip hale gelmesini sağladı.
Türkiye deki internet sağlayıcılarının sayısı arttıkça, aralarındaki rekabet de artış gösteriyor. Bu yüzden firmalar, müşteri sayılarını artırabilmek için daha fazla seçenek, daha iyi kalite ve daha uygun fiyatlı seçeneklerle internet erişim paketlerini şekillendiriyorlar. Tabi bu durumdan en çok faydalananlar ise internet kullanıcıları oluyor.

Smile ADSL Türkiye’deki en fazla kullanıcı sayısına sahip ikinci firma. Smile ADSL 8 Mbps’e kadar olan internet hızı ile birlikte ücretsiz kullanım ve ücretsiz telefon konuşması da sunuyor. Bu kampanya 30 Haziran’a kadar sürecek ve 4GB için 29TL, 6GB için 39TL, Sınırsız erişim için ise 49TL olarak fiyatlar belirlenmiş.

Başlıca internet erişim sağlayıcılarından olan TTNET Türk Telekom’a ait bir firma. TTNET fiyatları ve bağlantı hızları da Smile ADSL ile aynı olarak belirlenmiş. Ayrıca TTNET, kampanya çerçevesinde, 24 aylık aboneliği olanlara ücretsiz modem, ücretsiz TTNET Vitamin, kablosuz bağlantı, e-posta servisi ve oyun gibi ücrestiz seçenekler dahil edilmiş.

Piyasaya yeni dahil olan Doping ADSL2+ ise, 8 Mbps’lik bağlantı hızı için henüz fiyatlarını belirlememiş ancak yakın bir zamanda açıklamayı planlıyor. Doping ADSL2+, ilk 5000 müşterisine, abone oldukları hızın 2 kat fazlasına aynı fiyata sahip olma imkanı sunuyor. Ayrıca, 300 dakika ücretsiz şehirlerarası görüşme fırsatı da sunuluyor.

İlk piyasaya sunulduğunda oldukça ilgi çeken BİRİ ADSL KoçNet tarafından sunuluyor. 8 Mbps tarifesi hakkında henüz bir açıklama bulunmuyor ancak 24 aylık abonelerine e-posta, 5GB kotalı dosya alanı ve 30 günlük sınırsız şehirlerarası görüşme hizmetleri ücretsiz olarak sunuluyor.

Bir zamanlar efsane olan Superonline ise 8 Mbps tarifesi fiyatlarını henüz açıklamamış olmasına rağmen, fiber altyapısını kullanarak 9.99TL’den başlayan fiyatlar ile Fiber internet seçeneği ile birlikte ücretsiz kurulum ve hediye modem sunuyor.

TurkNet 8 Mbps tarifesindeki kampanyasının fiyatlarını açıklayan ilk firma oldu. 4 GB, 6 GB ve sınırsız seçenekleri için abone olunan süreye göre özel indirim uygulanıyor ancak fiyatlar genel olarak 29, 39 ve 49 olarak belirlenmiş. TurkNet de 30 dk. ücretsiz şehirlerarası konuşma ve diğer konuşmalar için %95′e ulaşan indirimler sağlıyor. E-posta hizmeti ise kampanya dahilinde.
______________

Sanal-reklam'dan veda Busesi Razz Bu Veda Gururulu olduğumuzun simgesidir.Sitemiz silinmez ise sanal-reklamdeneme 7 gün sonra tarafımızca silinecektir.Ama nedenlerini mutlaka okuyun.
Mesaj25.05.2009, 09:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

rekabetin kızıştığını daha göremedik 27 lira geliyor adsl fatura ne çok indirim yapılmış..ttnet indiriyor paayı cepe... bu kadar da sabit ücret olmaz ki!!! Evil or Very Mad
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu