Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj25.05.2009, 14:11 (UTC)    
Mesaj konusu: MP3 player kodu

[/code] <iframe style="border-right: rgb(255,255,255) 1px; border-top: rgb(255,255,255) 1px; border-left: rgb(255,255,255) 1px; border-bottom: rgb(255,255,255) 1px" name="TestTest" marginwidth="0" marginheight="0" src="http://www.mp3-dinlex.com/player-index.html" frameborder="0" noresize="noresize" width="675" scrolling="no" height="560"></iframe>
[/code]
Mesaj26.05.2009, 14:49 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: MP3 player kodu

yorumsuzdur yazmış:
[/code] <iframe style="border-right: rgb(255,255,255) 1px; border-top: rgb(255,255,255) 1px; border-left: rgb(255,255,255) 1px; border-bottom: rgb(255,255,255) 1px" name="TestTest" marginwidth="0" marginheight="0" src="http://www.mp3-dinlex.com/player-index.html" frameborder="0" noresize="noresize" width="675" scrolling="no" height="560"></iframe>
[/code]

Mr. Green
Mesaj28.05.2009, 10:34 (UTC)    
Mesaj konusu: yardım edin lütfen

ya tamm da bu kodu nereye yükleyeceğim bana yardımcı olabilirmisin çok acemiyim bu kodu nereye yükleyeceğimi ve nasıl istediğim müziğin url sini alıp buraya yapıştırabilirim lütfen bana açıklayın
______________
hayal etmekle gemi su üstünde kalmaz emek harcandıkça kalır
Mesaj07.06.2009, 07:06 (UTC)    
Mesaj konusu: ya nere ye yazıcaz bu kodu bana yardım cı olun

kardeşim kodu
sayfalarımı değiştirden say faya tıklıyosun ve orda kaynak yazıyo ona bası yosun kodu yapıştır kayıt et
tamam dır
Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu