Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj26.05.2009, 16:08 (UTC)    
Mesaj konusu: resim üzerine reklam nasil koyuluyor

bilen varsa yardımcı olurmusunuz...örnek olarak fenerbahçe antu.com var..birde başka bir konu açmadan fenerbahce.com'daki gibi drop down menü nasil yapabilirim..
______________
Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok
Mesaj26.05.2009, 16:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba ;
Kodlardaki Gerekli Alanları Doldurun Wink

Kod:
<p>
<table style="width: 820px; height: 36px" height="36" cellspacing="0" cellpadding="0" width="820">
<tbody>
<tr>
<td width="800" background="ARKA PLAN RESMİ" colspan="2" height="5">
<div align="center">
<address><font color="#3366ff"><font color="#3366ff"><strong>YAZINIZ BURAYA</strong></font></font></address>
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</p>

______________
Mesaj26.05.2009, 16:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sunuda belirteyim

'' Yazıyı buraya yazınız '' Kısmına reklam kodunu koyunuz.. Wink

______________
Mesaj26.05.2009, 19:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

kod için tşkler fakat resimdeki yazım gözükmüyor fenerlininsitesi yazısı onu nasil ayarlayabilirim... şimdiden tşkler kod aşagıda

Kod:
<style type="text/css">








<!--
td.nav {visibility:hidden;}
--> </style>
<p>
<table style="width: 820px; height: 120px" height="120" cellspacing="0" cellpadding="0" width="820">
    <tbody>
        <tr>
            <td width="800" background="http://img.webme.com/pic/f/fenerlininsitesi/sa.bmp" colspan="2" height="5">
            <div align="center">
            <address><font color="#3366ff"><font color="#3366ff"><strong><script language="JavaScript" type="text/javascript">
sid=71088;channel=86255;w=468;h=60;wmid=20376;domain ="fenerlininsitesi.tr.gg";
kategori ="0";
gosterim="TBF";adsrv=1;arkaplan="FFFF33";
baslik="0000CC";
aciklama="0000CC";
kenarlik="0000CC";
jsai="472cfd730397a9c3";</script><script language="JavaScript" src="http://adserver1.adtech.com.tr/ppc.js"></script></strong></font></font></address>
            </div>
            </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
</p>

______________
Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok
Mesaj26.05.2009, 20:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

varmı arkadaşlar bu konuyu çözümleyecek
______________
Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok
Mesaj26.05.2009, 21:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben kodu denedim resimdeki yazı gözüküyor ?
______________
Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
Mesaj26.05.2009, 21:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

mozilladan mi baktınız acaba ie8 gözüküyor mu
______________
Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok
Mesaj26.05.2009, 21:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

fenerlininsitesi yazmış:
mozilladan mi baktınız acaba ie8 gözüküyor mu


Benim tarayıcım ie7 ve bir sorun yok
______________
Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
Mesaj26.05.2009, 21:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu kodu uyguladıgımda reklammı arkadasın verdiği kod gibi uygulayınca olmuyor fenerlininsitesi.tr.gg yazıyor o yazının üstüne geliyor
______________
Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu