Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj28.05.2009, 08:02 (UTC)    
Mesaj konusu: Kendi Video Mu NasıL Yaparım?

ArkadaşLar SLayt Tarzındada OLabiLir Ama Video NasıL Yapacağım Hakkında BiLgi Veya BiLdiğiniz Proğram Adı VerebiLirmisiniz Siteme Koymam İçin?
______________
BirLikte Büyümek İsteyen Herkesi http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=104644 Adresine BekLiyorum Wink
Mesaj28.05.2009, 08:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

boş mediaplayer kodu vereyim.
url sini kendin yerleştir.


Kod:
<object id="mediaPlayer"
width="480"
height="330"
classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"
codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"
standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
type="application/x-oleobject">
<param name="FileName" VALUE="ne izletmek istiyorsanız url'sini yazın">
<param name="ShowControls" value="1">
<param name="AutoStart" value="1">
<param name="ShowDisplay" value="False">
<param name="AutoRewind" value="0">
<param name="PlayCount" value="3">
<param name="ShowStatusBar" value="1">
<param name="ShowGotoBar" value="0">
<param name="AutoSize" value="0">
<param name="EnableContextMenu" value="false">
<param name="BorderStyle" VALUE="1">
<param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
<param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
<embed type="application/x-mplayer2"
pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"
filename="dosya_adi.wmv"
src="dosya_adi.wmv"
name="mediaPlayer"
autostart=0
showcontrols=1
showdisplay=False
showgotobar=0
enablecontextmenu=false
showstatusbar=1
autosize="0"
width="320" height="300">
</embed>
</object>

______________
Mesaj28.05.2009, 08:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Video NasıL Yapacağımı Sormuştum Ben Smile
______________
BirLikte Büyümek İsteyen Herkesi http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=104644 Adresine BekLiyorum Wink
Mesaj28.05.2009, 10:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

bir video çekersin ve bilgisayarına kaydedersin.
daha sonra video upload sitelerinden birine yükler ve enbed kodunu alır sitene koyarsın ..
bu kadar..
iyi eğlenceler..
______________
Mesaj04.06.2009, 15:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Movie Maker la olabilir
Mesaj04.06.2009, 15:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

1- Movie Maker

2-VirtualDub



Devamı Burda...http://www.tamindir.com/kategori.asp?cat=251
______________

Mesaj04.06.2009, 19:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

belgeselindir yazmış:
1- Movie Maker

2-VirtualDub



Devamı Burda...http://www.tamindir.com/kategori.asp?cat=251



SAOL KARDEŞ
______________
Mesaj04.06.2009, 20:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

Görevimiz Kardeş..
______________

Mesaj05.06.2009, 09:20 (UTC)    
Mesaj konusu: bs

belgeselindir yazmış:
1- Movie Maker

2-VirtualDub



Devamı Burda...http://www.tamindir.com/kategori.asp?cat=251


Saol Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu