Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj03.06.2009, 09:09 (UTC)    
Mesaj konusu: yardimmmm

arkadaslar flas intro kodunu bir siteden buldum ve siteye koydum intro bozuk cikti ve ekstra sayfasindan intro kodunu siliyorum kaydet diorum hala ayni intro duruyor ekstrayi tamamen iptal ettim sonra tekrar ekledim ama yine kod sayfasinda hiç bir şey yazmamasina ragmen hala o bozuk intro çikiyor yeni bir kod ekliyorum ekledigim le birlikte yine yine intro sayfasında çıkıyor neyapmam lazım
Mesaj03.06.2009, 09:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ekstralarda iki tane intro vardır
normal intro ve flash intro ikisindeki kodlarıda sildiginizden emin olun.
iksinide deaktive edin
______________
Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
Mesaj03.06.2009, 09:40 (UTC)    
Mesaj konusu: yardımm

öncelikle yarminiz için teşekkür ederim ancak benim sorunum flas intro diger intro deaktive flas intro kod sayfasinda hiç bir hiç bir kod yazmamasina ragmen ilk önce ekledigim inro görünüyor hala o intronun kodlarını sildigimden eminim introyu iptal edince bir sorun yok ancak introyu aktif hale getirince kod sayfasinda hiç bir kod yokken dahi bozuk intro görünüyor bilgisayardan iyi anlayan birisim ama inanin aklim almiyor 2 gündür uraşiyorum
Mesaj03.06.2009, 10:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sanırım kaynak kodlarından kodlari silmemişşiniz
flash intronun kaynak tusuna basarak kodları sildinizmi ?
______________
Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
Mesaj03.06.2009, 12:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

kefkirnet yazmış:
Sanırım kaynak kodlarından kodlari silmemişşiniz
flash intronun kaynak tusuna basarak kodları sildinizmi ?


evet oradaki kodları da sildim ama yine olmuyor gercekten sinir bozucu
Mesaj03.06.2009, 13:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şu kodu Bizimle Paylaşırmısın
______________
Mesaj04.06.2009, 07:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

vasili-kernel yazmış:
Şu kodu Bizimle Paylaşırmısın


ekledigim kodu sildim su an kod yok zaten ama aldigim siteden bulup koydum bu kodu ekledim ve sildim ama hala duruyor.


<!—www.html-kodbankasi.tr.gg kod baslangici--> <div align="center"> <table height="400" align="center"> <tbody> <tr> <td><center> <p align="center"><font face="Comic Sans MS"><strong><em><object style="WIDTH: 402px; HEIGHT: 411px" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" height="411" width="402" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"> <param value="10636" name="_cx" /> <param value="10874" name="_cy" /> <param value="" name="FlashVars" /> <param value="http://www.beepworld4.de/hp/flash/intros/computer.swf? text1=>>>SITENIZ ICIN INTRO<<<&text2=ISTEK UZERINE HAZIRLANMISTIR &text3=GEREKLEI ALANLARI DOLDURUN &text4=ALANLAR REKLI SEKILDE YAZILMISTIR &text5=WWW.HTMLMEKANİ.TR.GG " name="Movie" /> <param value="http://www.beepworld4.de/hp/flash/intros/computer.swf?text1=>>>SITENIZ ICIN INTRO<<<&text2=ISTEK UZERINE HAZIRLANMISTIR &text3=GEREKLI ALANLARI DOLDURUN &text4=ALANLAR RENKLI SEKILDE YAZILMISTIR &text5=WWW.HTMLMEKANİ.TR.GG " name="Src" /> <param value="Window" name="WMode" /> <param value="-1" name="Play" /> <param value="-1" name="Loop" /> <param value="High" name="Quality" /> <param value="" name="SAlign" /> <param value="-1" name="Menu" /> <param value="" name="Base" /> <param value="always" name="AllowScriptAccess" /> <param value="ExactFit" name="Scale" /> <param value="0" name="DeviceFont" /> <param value="0" name="EmbedMovie" /> <param value="" name="BGColor" /> <param value="" name="SWRemote" /> <param value="" name="MovieData" /> <param value="1" name="SeamlessTabbing" /> <param value="0" name="Profile" /> <param value="" name="ProfileAddress" /> <param value="0" name="ProfilePort" /> <param value="all" name="AllowNetworking" /> <param value="false" name="AllowFullScreen" /></object></em></strong></font></p> </center></td> </tr> </tbody> </table> </div><!—www.html-kodbankasi.tr.gg kod sonu-->
Mesaj04.06.2009, 08:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

farklı bir tarayıcıdan denednmi ( mozilla ,crom vs ) benımde sayfalarım üst üste binmişti farklı konu ama tarayııcdan düzeltmiştim
______________
Mesaj04.06.2009, 08:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

islamanahtari yazmış:
farklı bir tarayıcıdan denednmi ( mozilla ,crom vs ) benımde sayfalarım üst üste binmişti farklı konu ama tarayııcdan düzeltmiştim


farklı marka olarak exlplorer den baska tarayici denemedim ancak bir kaç bilgisayardan girip düzeltmeye çaliştim ama yinede olmuyor.
Mesaj04.06.2009, 11:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Birde farklı tarayıcı ile düzenle bence sorun burda.
ie ile kodlar gözükmüyorsa mozilla ile dene gözükebilir.
______________
Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu